DAKOTA ALCÚDIA 36 - Artà 74

fotoNou partit i nova derrota del nostre equip amb els mateixos defectes de sempre. Manca de constància i lluita, així com absència de treball i esforç en els entrenaments de la setmana que es veu reflectida en els partits.

El primer quart ja va ser per oblidar. L'equip visitant, recolzat en el major físic d'algunes de les seves jugadores feia mal en el rebot i en intimidació en defensa, però el nostre equip donava massa facilitats, amb desordre en defensa i inoperants en atac. Mostra d'això el resultat al final del primer quart: 6 a 21.

En el segon quart es va veure el millor del nostre equip. Esforç i lluita sense mirar el marcador ens van permetre arrencar bé el quart, amb un parcial de 8 a 2 a 6 minuts. Però aquí se'ns va acabar la força i les errades en els tirs lliures 5/12 no ens van permetre mantenir un avantatge més gran, arribant al final del quart amb el parcial favorable de 13 a 12.

La segona part va ser de domini aclaparador per a les visitants amb un global de 17 a 41, i les bones sensacions del segon quart del nostre equip van desaparèixer del tot.