DAKOTA ALCÚDIA 66 - Campos 64

Nou partit intermitent dels nostres, que per els pels, se'n van dur una nova victòria dins el nostre pavelló, però que igualment hagués pogut caure de la banda campanera.

Bon primer quart dels nostres, incidint en el joc interior, fent mal a l'equip rival, i mitjanament ben concentrats en defensa, contra un equip molt igualat al nostre, que ens valia el primer avantatge parcial al marcador que reflectia un 18-14 molt lluitat.

Ben calcat va ser el segon quart, amb els dos equips fent valer els seus avantatges, nosaltes intentant fer un bon balanç interior-exterior per aprofitar les penetracions dels nostres exteriors, i els de Campos, jugant diversos blocs i continuacions per aprofitar les penetracions del seu excel.lent base, i dividir la per doblar o anotar ell mateix. Parcial de 14 -11.

Com no, al tercer quart, un altre "bajón" dels nostres va estar a punt de passar-mos factura. No funcionava la defensa, i no funcionava l'atac, i com a conseqüència d'això vam devallar bastant els braços. Així, el quart va acabar amb 2 triples consecutius del seu jugador nº7. Parcial de 16-24.

Un punt abaix començavem el decisiu darrer quart. Com no, seguíem totalment desconcentrats tot i el canvi defensiu que haviem plantejat. Un parcial de 2-10 de sortida, arreglat amb 2 triples més del jugador nº7, posaven el partit molt costa amunt. Un nou canvi defensiu, ens va donar la clau per remuntar. Un parcial de 11-3, culminat amb un triple clau de Ramis, ens donava ales per afrontar la recta final. 63-64 a falta de 2 minuts. Imprecisions per part dels dos equips. Una bona cistella de Vilanova i un tir lliure anotat per Socias posaven 2 punts d'avantatge al marcador. Minut del'equip contrari. Canvi defensiu dels nostres. L'equip rival  treu de la seva banda d'atac, tira precipitat per la manca de temps al marcador, errada del tir i disputa per el rebot. Al final, rebot per ningú i victòria in extremis dels nostres, que hagues pogut caure també de la banda d'un bregador Campos.

Comença la recta final, i no ens podem permetre errades de concentració com la dels dos darrers partits. Ànims i a continuar endevant.

ANOTADORS: Cabeza (3), Salcedo (12), Socias (4), Gomila (2), Escanellas (2), Vilanova (14), Cerdà (2), Ramis (10), Sánchez (6), Juan (11).