Molinar 72 - DAKOTA ALCÚDIA 76

S'atraca el final de temporada, i arriba la 8ena victòria de l'equip a aquesta fase, el que suposa que matemàticament ja no hi ha opcions de descendir de categoria, i així és compleix l'objectiu inicial marcat. Ara l'objectiu és quedar segons del grup, tot i que moltes coses han de canviar en molt poc temps.

Partit molt igualat contra l'equip del Molinar, que van fer un partit increïblement bo comparat amb el partit d'anada i que ens va tenir la pell venuda fins al final del partit. 

Domini absolut de l'equip local fins a la mijta part,  atacant fàcil al nostre teòricament superior joc interior afegit a un bon balanç amb el joc exterior i el nostre desencert en atac. Parcials de 19-14 i 14-11. 9 punts a baix a la mitja part.

A la segona part va canviar el domini, i tot i seguir nosaltres molt erràtics, vam duplicar el nombre de tirs, gràcies a la major intensitat en defensa, que ens va permetre córrer més, tot i que el errors greus en defensa no deixaren de ser-hi. Parcials de 19-26 i 20-25.

ANOTADORS: Miquel (2), Gomila (2), Escanellas (6), Vilanova (28), Cerdà (6), Ramis (12), Juan (12), Sánchez (8)