DAKOTA ALCUDIA 53 - Hispania 52

Darrer partit de la temporada, victòria, segona posició del grup i permanència, és a dir, objectius complits. Tant de bò, hagussem pogut jugar l'altre fase, però ens agrada patir, m'agrada patir.

Després de l'expectacular remontada contra el líder al partit de dimecres, que vam perdre per 4 punts als darrers segons de partit, es presentava un partit dels mes complicats del grup, quan ja les forces minven i el cansament es present.

Un primer quart nefast dels nostres que en res es pareixien als de dimecres contra Pla, donaven imatge de ja estar de vacances i no importar el resultat del partit. L'equip llonguet, que si que era al partit, va aprofitar per enganxar un parcial de 8-17.

No obstant, els nostres, tot i estar lluny de la concentració de dimecres, van començar a millorar en el joc, sobretot en concentració, i poc a poc anavem remontant el marcador. Parcial de 17-14.

Com sempre, el primers 3 minuts del tercer quart fóren de pájara mental. Però poc a poc trobàrem el nostre ritme a un partit molt dur i molt igualat en tot moment. parcial de 18-15.

Darrer quart on es jugava tot. Es va intentar rompre el partit però no es va poder, i l'igualtat es va fer present fins al darrer segon del partit. Si ja recordarem per molt de temps el partit contra Felanitx per l'heroicitat de Superman Greg, aquesta partit no serà manco. A escasos segons del final, es demana minut, és marca una jugada molt simple per dividir i doblar la pilota. Estrany però cert, la jugada no podia soortir millor. Amb Greg i Miquel preparats a la linia de tres, Manu va rebre amb la premisa de rompre per el centre de la zona, i llegint a la perfecció les ajudes defensives, va cercar la millor opció, Miquel estava preparat a la línia de tres. Miquel va anticipar la defensa, sapiguent que li saltaria al triple, fintant, fent un bot i tirant de dos (estrany també, però també cert) i el que és més important, anotant una altre cistella per a la memòria dels assistents al pavelló d'Alcudia, una altre cistella damunt la botzina, que ben be es mereix una victòria. Al final, parcial de 10-6, i darrera victòria de la temporada.

ANOTADORS: Salcedo (13), Socias (12), Gomila (2), Escanellas (3), Vilanova (6), Cerdà (2), Sánchez (11), Cantalapiedra (4)

Destacar que ha estat una temporada bastant bona a nivell de grup. Si bé, a nivell de joc hagues pogut ser millor, però així tot, hem d'estar ben satisfets de la temporada que hem fet, anat de manco a més, i fent patir de valent a tots els equips que s'han enfrontat a nosaltres. Hem qued amb els bons moments de fora de la pista, però sobretot hem qued amb moments que mai oblidaré dins les pistes, tècniques, antiesportives incloses, però sobretot amb les xarredetes de famelles després dels entrenaments, les heroicitats de Greg o de Miquel, les xarles amb en Ramis, els viatges de coxo, les duxajas, les penetracions a cistella de'n Marti i de n'Adon, els tirs den Llorenç, els 14 punts den SicLauri contra Molinar, les faltes d'atac provocades den Toni, els triples clau de n'Ivan, els ganxos a tablero den Gomila, i els fonaments basquetbolístics i verbals den Manolo, i com no, amb els cost to cost den Marc. Però el més importants es que hem qued amb algo bò de voltros com a persones. Esper que algo de bò meu us hagi arribat.