DAKOTA ALCUDIA 64 - La Salle 71

Segon partit de la fase de grups de primera autonòmica que es va saldar amb la segona derrota. Aquesta vegada, ja amb l'equip gairebé al complet, es va fer un molt millor partit que el vist dins la pista de CIDE, però així i tot, no vam poder endur-nos la victoria.

Al primer quart, l'equip va demostrar que poc a poc s'està millorant, i que anam avançant en la nostra idea de joc, amb un bon ritme d'atac, tot i que concedint moltes de llicències en defensa, el que deixava un primer parcial de 26-20.

Al segon quart, la pressió rival, començà a tenir el seus efectes, aconseguint reduir el nostre encert anotador i aprofitant les nostres mútliples pèrdues de pilota per escursar distàncies al marcador, i anar sols amb un punt d'avantatge al descans, amb un parcial de 11-16 favorable als lasalians.

El tercer periòde va ser el més disputat de tots, ambdós equips fent una bona tasca tant en defensa com en atac, amb una intensa alternança d'avantatges al marcador que no deixaven rompre el partit en cap moment, acabant amb un parcial de 17-16 que ens donava dos punts d'avantatge per a iniciar el darrer quart.

Al darrer quart, l'equip es va desinflar, fruit de varis motius. Tal vegada, el primer i el més important fou una errada en la gestió de l'equip (mea culpa). La segona, i també important, fou la manca de control dels nirvis per part dels jugadors que estaven en pista, que es van entrebancar amb la pressió rival perden nombroses pilotes. I la tecera, foren les males decisions arbitrals d'aquest periode, ja que no foren equitatius amb el que pitaven a una banda i a l'altre, el que va fer perdre la concentració dels nostres, amb la conseqüent de cometre nous errors que van acabar de sentenciar el partit. Al final, parcial de 10-19, que donà la victòria a l'equip llonguet.

Ánims, que ja arribaran els resultats.

ANOTADORS: Salcedo (3), Socias (22), Gomila (2), Escanelles (3), Vilanova (6), Jimenez (8), Juan (12), Cerdà (8).