DAKOTA ALCUDIA 82 - Hiper Manacor 88

Partit complicat el que es presentava ahir contra el segon classificat de la 1ª fase de grups, ja que és un equip amb una bona complexió física, amb jugadors alts i forts, a més, que estàvem ja avisats després del partit d'anada on els manacorins van guanyar per una diferència de més de 20 punts.

No obstant, el nostre equip va donar la cara durant 30 minuts, i només un segon quart paupèrrim i un niriviosos i precipitats instants finals, van decantar el partit cap a la banqueta rival.

Màxima igualtat al primer quart, amb un duel en anotació espectacular per part dels dos 5. Un bon quart, amb bona intensitat, però amb jocs totalment diferents, ja que els rivals aprofitaven les nostres errades per a córrer contraatacs o anotar per superioritat física, mentre que els nostres feien gal.la del nostre espectacular joc exterior. Parcial de 25-25.

No va ser el mateix als següents 10 minuts, ja que els nostres, van sofrir un "pàjara mental" enorme, descuidant per complet la nostra defensa, oblidant la transició defensiva, i deixant de banda la intensitat que ens caracteritza. I tots sabem el que passa si un equip defensa malament, que l'atac es igual o pitjor que la defensa. El parcial de 12-23 ho resumeix tot.

Canvi d'actitut a la represa seria la paraula clau per definir el que va succeir als dos darrers parcials. La feina dels entrenaments va començar a donar els seus fruits, i les ideas van tornar a rutllar per els cervells dels nostres, que, si més no encara no basta, però ban trobant el seu joc còmode a la pista. Parcial de 20-11.

Al darrer quart, més del mateix, però cometent errades per precipitació, per l'ànsia de voler guanyar el primer partit. Aquí, la clau van ser dues faltes sota cistella consecutives que van acabar amb 4 tirs lliures convertits, el que van donar l'avantatge al final al conjunt manacorí. Parcial de 25-29.

Destacar l'aportació de Josep Tomàs, molt encertat en la direcció de joc, i molt actiu a la banqueta, a més de Lauri Cantalapiedra, que la seva feina al Junior li val pujar a donar una mà amb l'equip senior.

"caminante no hay camino, se hace camino al andar".

ANOTADORS:  Cabeza (2), Socias (44), Miguel (2), Gomila (8), Escanelles (1), Vilanova (6), Cerdà (10), Ramis (4), Juan (5).