Bàsquet Muro 82 - DAKOTA ALCUDIA 42

Paupèrrim partit dels jugadors d'Autonòmica en la visita al camp del líder del grup, el Bàsquet Muro, que ens va infligir un sever correctiu.

Si la dinàmica dels partits venia essent més bona a cada partit fins ara, amb aquest partit, tot va partir en orris. Veniem de fer un bon partit contra Manacor, amb molt bona actitut, molt bona defensa i un espectacular atac. I la consigna per al partit era clara, tot i saber que la victòria era molt díficil.

Doncs si la consigna era la de defensar a mort, fer-los córrer i aprofitar la nostra velocitat per correr el contraatac, o bé, si no havia contraatac jugar possesions llargues fent moure la defensa, el primer quart va ser tot el contrari. Ni vam estar col.locats, ni disposats a defensar en cap moment, i amb un joc d'atac totalment anàrquic i fora ideas que facilitava la defensa rival. Fet així, que vam encaixar un parcial de 23-8.

Els canvis tampoc no van donar la talla, ja que la intensitat era igualment fluixa, i les idees igualment espeses, i al segon quart, tot i que l'equip rival va devallar el ritme anotador, el nostre atac era igualment poc perillós. Parcial de 14-9.

Al tercer quart, quan en teoria haviem de canviar la consigna del partit, intentant fer una defensa més agressiva, la falta de voluntat, o ves a saber el què, va fer que tot el treball que s'ha fet fins ara, que poc a poc feia florir els fruits, va desaparèixer per complet, encaixant un increible, però cert, parcial de 32-4.

Ja amb el partit més que sentenciat, l'equip rival va baixar molt el pistó, fora passar pena. I els nostres, van aprofitar per maquillar una mica el marcador, millorant les prestacions en atac, per acabar el partit amb un parcial de 13-21.

Dir que al camí que ens durà a la victòria, em trobat la pedra més grossa que podiem trobar, però que un pic voltada, el camí continua envant, i no ens podem aturar. Dir també, que hi hem de ser per lo bò i per lo dolent, i que els jugadors importants, són aquells que no s'amaguen quan el mànec crema, que quan el camí es costa amunt, estiren del carro perquè tenen clar, que si el carro no arriba al seu destí, el viatge haurà estat de bades.

ANOTADORS: Cabeza (3), Salcedo (2), Socias (6), Gomila (6), Vilanova (6), Cerdà (16), Cantalapiedra (3).