DAKOTA ALCUDIA 73 - Hispania 66

FOTOArriba, a la fí, la primera victòria del nostre equip de 1ª AUT MASCULÍ, després d'una primera fase completament en blanc, posant axí una creu al nostre caseller.

Vam començar d'allò més normal, concedint les dues primeres cistelles fàcils a l'equip rival, però per primera vegada en el que duim de temporada, cada un va assumir el rol que li pertoca i les obligacions d'aquest, acabant el primer quart, i fent un bon joc, tot i seguir cometent errades sota cistella, tan en atac com en defensa. Parcial de 21-17.

Al segon quart s'ens va entrabancar l'atac, tot i així mantinguerem la mateixa linia defensiva, el que ens va permetre anar al descans dos punts amunt després d'un parcial de 13-15.

Màxima igualtat al tercer periòde on punt amunt punt avall s'anaven intercanviant alternatives al marcador, i cap dels dos aconseguia desfer-se'n de l'altre la marcador. Parcial de 19-19.

I ja al darrer, la feina feta als entrenaments va comensar a donar esl seus fruïts, sobretot en defensa, cometent pocs errors, i molt cohesionats damunt i dafora de la pista. Aixì ens va permetre correr, i anotar amb manco pressió. Al final, parcial favorable de 20-15.

Arriba la primera victòria, tant merescuda com necessària. Espere que això sigui només el comensament.

ANOTADORS: Cabeza (6), Socias (19), Gomila (5), Escanellas (6), Cerdà (21), Ramis (2), Juan (14)