DAKOTA ALCÚDIA 65 - Sóller Bon dia 52

Aquest divendres vàrem jugar el primer partit de la temporada al pavelló d'Alcudia. La bona noticia va ser el debut a la present temporada de'n Bernat Cifre, el qual tornava a disputar un partit després de bastant temps per problemes en un dels seus genolls...

Comentar també l'absència del nostre "presi" degut a un dels seus molts viatges que fa arreu del món; Aquesta vegada ha tocat Londres per motius laborals... També hem d'agraïr la presència a la banqueta, durant tot el partit, dels jugadors Toni Colom i Santi, que, tot i no poder jugar per no haver-se fet el reconeixement metge (esperem que el passin aquesta setmana), ja que varen recolzar a l'equip en tot moment.

El primer quart l'equip va començar molt concentrat, tan en atac com en defensa; en atac intentàvem cercar la millor opció de tir, quasi sempre en posicions properes a la cistella. Així també aconseguírem forçar moltes faltes, moltes de les quals ens conduïen a la línea de tirs lliures (6 de 10 en aquest primer quart). Destacar també un triple d'en Josep, molt important per a que la defensa no es tancàs en excés. El 19-10 d'aquest quart ens donava molta confiança per a seguir en la mateixa línea de feina.

Un altre triple de'n Josep només començar el segon quart ens va col.locar amb un màxim avantatge de 12 punts a favor, però a partir d'aquí l'equip contrari va pujar l'intensitat en la defensa i va ser més agressiu en atac, i amb un parcial en els següents 7 minuts de 5 - 17 va empatar el partit a 27 punts. Els 3 darrers minuts havíem de donar el màxim per no deixar escapar en el marcador a l'altre equip, i així ho vàrem fer, encara que un triple de més de 8 metres en el darrer segon de l'equip contrari va deixar el marcador en un ajustat 33 - 34.

I bé que ens va venir el descans, ja que un parcial de 18 - 2 en els primers 9 minuts del tercer quart ens va donar un máxim avantatge de 17 punts a favor (51 - 34). En aquest parcial hem de destacar la bona feina de tot l'equip, però la feina de davall cistella de n'Hugo i de'n Bernat Cifre ens va donar vàries segones opcions en atac. Comentar també que la darrera cistella del parcial va venir de la mà d'en Miquel Beltrán, després d'una bona assistència d'en Josep.

En el darrer quart l'equip contrari va intentar fer atacs més ràpids, fet que vàrem aprofitar per fer contraatacs, sobretot en Toni Sureda, que va anotar 7 punts en aquest darrer quart, per deixar el marcador final en un 65 - 52. Enhorabona a tot l'equip.