Alaró 73 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Partit disputat el diumenge dematí a les 12.00h. contra el màxim aspirant a la primera plaça del grup. A part de jugar contra el millor equip del nostre grup, tenir moltes baixes i jugar el segon partit d'aquest cap de setmana, cosa a la que no estam acostumats, vam sortir a la pista a intentar fer-ho lo millor possible... I el primer quart, tot i l'alt ritme de pilota de l'equip contrari, vàrem aconseguir que no anotassin prop de cistella, mentres que en atac noltros anotàvem amb dificultats, sobretot degut a la superioritat física de l'equip contrari en la defensa de l'1x1. Així, al final del primer quart el marcador era de 16 - 12.

En el segon quart vàrem seguir treballant bé tan en atac com en defensa, tot i anar fent rotacions en les que varen estar presents dos jugadors juniors que varen venir a donar un cop de mà al nostre equip, com son en Lauri i en Pere. Tot i fer una bona primera part el marcador al descans ja ens era desfavorable (33 - 25).

La intenció a l'inici del tercer quart era continuar amb la mateixa dinámica, no deixar que l'altre equip anotàs fàcilment evitant segones opcions de tir i contraatacs que arribassin a partir de pilotes perdudes. Més o menys vàrem aconseguir evitar ambdúes coses, però en atac estàtic varen començar a anotar de manera fluïda, mentres que noltros no trobàvem bones posicions de tir... Al minut 29 el marcador reflexava un 50 - 31 que deixava el partit sentenciat. 6 punts seguits ens varen acostar al final del tercer quart (50 - 37).

En el darrer quart vàrem lluitar amb les poques forces que ens quedaven, el que va fer que l'equip contrari es recreàs en el seu joc, deixant un marcador final de 73 - 47. Els 26 punts de diferència no han de tapar el gran esforç que va fer l'equip durant els 3 primers quarts. Ara a pensar en el pròxim partit el divendres a Alcúdia contra l'Ortopedia Rotger, equip que encara no coneix la victòria, el que vol dir que vendrà motivat al màxim per a intentar estrenar-se. Ànims i a entrenar a tope.