DAKOTA ALCÚDIA 67 - Alaró 55

fotoEl líder invicte fins al 20/01/12 va perdre el seu primer partit gràcies a un partit molt complet dels nostres on van destacar Joan Crespi i Josep Tomàs.

Tot i que l'objectiu de cada any del nostre equip de 2a autonòmica no és altre que la diversió d'un bon grup d'amics, després a l'hora de sortir a la pista tots qui competir millor possible i, com no, guanyar. Per tant les possibilitats de jugar la fase d'ascens, més un després de la victòria contra el Santa Maria, passaven per intentar la gesta de guanyar a un Alaró que estava intractable fins avui.

La plantilla de Alaró només es va presentar com 6 efectius, la qual cosa augmentava les possibilitats dels nostres de guanyar el partit.

El primer quart arrencava molt favorable als visitants gràcies a les seves cistelles fàcils, a causa de la poca intensitat dels nostres en defensa, a això cal sumar que en atac només veien cistella Josep, Crespi i Hugo.

El segon quart es van igualar les forces amb dos triples consecutius de Bernat que feien despertar el públic assistent, més de l'habitual (al qual des d'aquí li donem les gràcies), més un tercer triple de Crespi situaven el marcador amb empat a 25 la qual cosa donava idea de les intencions dels nostres. El quart va seguir molt igualat i només un triple dels visitants feia que s'anessin al descans amb 6 punts d'avantatge 31-37.

Si alguna cosa havia de millorar el nostre equip era la defensa i amb aquesta consigna es va sortir a la pista la segona part. La defensa zonal dels nostres de feia més corrosiva i només permetrà 9 punts en el quart per 17 dels nostres, amb recuperació i cistella en l'últim segon del quart de Joan Crespi que posava als nostres per davant per primera vegada al marcador 48-46.

El treball no estava finalitzat i l'equip havia de seguir dur en defensa i així ho va fer deixa do novament l'equip de Alaró a 9 punts per 19 dels nostres qual cosa deixava el definitiu 67-55, on es va veure clarament que l'equip visitant havia patit molt en la segona part.

Gran victòria que ens dóna ales per pensar en la classificació per a la fase d'ascens, baixi treball de tot l'equip en defensa i destacant en atac Joan Crespi, Josep Tomàs i Hugo Ribas.

Anotació: Josep 13 (2 / 2 tl), Hugo 11 (1 / 3 tl), Toni Colom 6, Crespi 19 (3 ​​/ 3 tl), Sureda 6 (4 / 6 tl), Pere 2, Christian 4 (2 / 4 tl ), Berny 6.