Joventut Mariana 50 - DAKOTA ALCÚDIA 53

Partit jugat el passat diumenge dematí a Sóller contra un equip que no ens ho havia posat gens fàcil a la 1ª volta dins Alcúdia. A part, veníem de jugar es divendres un partit molt intens, cosa que es va notar al llarg des partit.

Només començar s'encalentiment ja ens ensumàvem que seria un partit complicat, ja que, a tot el comentat anteriorment li havíem d'afegir que dins el pavelló estàvem congelats. I el començament del partit va ser el reflexe de la nostra manera d'encarar el partit, vàrem rebre un parcial de 12 - 0 en contra en els 5 primers minuts. Tot i això, l'equip va sabre reaccionar en la segona part del primer quart amb un parcial a favor de 0 - 14, deixant el marcador en un 12 - 14 al final dels primers 10 minuts.

La llàstima va ser que el primer quart s'acabàs, ja que en el segon quart no seguírem amb la mateixa dinàmica, es més, no trobàvem opcions clares de cistella, a vegades per la bona defensa de l'equip contrari i a vegades per les nostres males seleccions (de tir o de passada). El curt marcador d'aquest quart (12 - 8) ho deixa ben a les clares. Així, al descans ens anàvem amb un mínim desaventatge de 24 - 22.

El tercer quart va ser el més entretengut de tots, ja que ambdós equips vàrem estar més encertats de cara a cistella. Tot i intentar rompre el partit al nostre favor durant tot el quart, ens va quedar clar que el partit seria dels que hauríem de treballar al màxim fins el darrer minut si volíem aconseguir la victòria. El parcial de 14 - 17 va deixar el marcador en un igualat 38 - 39, amb només 10 minuts per jugar.

I el darrer quart més del mateix, noltros intentant trobar bones opcions d'atac estàtic mentres que ells seguien atacant la nostra zona amb molt de tir exterior; així, a només 4 minuts per l'acabament del partit, el marcador era de 48 - 42 en contra. Inclús així l'equip va seguir creient en que podíem acabar guanyant, i a partir d'una bona defensa, va ser quan en Josep va poder anotar en el darrer segon la cistella que ens va donar la victòria. Al final, 50 - 53, victòria molt important que ens permet seguir somiant amb la 2ª plaça del grup.