SCD Hispania 52 - DAKOTA ALCÚDIA 79

Partit que es presentava difícil ja que només disposàvem de 6 jugadors per enfrontar un partit, que si a la primera volta vam guanyar de 20 punts de diferència, vam haver de lluitar molt per a fer-ho. No obstant, la victòria va tornar a Alcúdia, i ho torn a dir, amb només 6 jugadors.

El primer quart va ser de tampteig entre els dos equips, els nostres a l'espectativa de veure com sortien les coses amb només un jugador a la banqueta, però poc a poc vam començar a marcar les diferències, acabant el parcial 8-13.

Iguals foren el segon i el tercer quart, on els nostres seguien agafant petits avantatges però fora acabar de rompre de manera clara el partit, sobretot degut a la por de les faltes. Parcials de 14-18.

Ja al darrer quart amb poca cosa més per oferir, els nostres deixaren els nirvis a la banqueta i es van amollar, tan en atac com en defensa, acabant el partit amb un bon parcial de 16-30.

Tots i cada un dels nostres es va deixar la pell a la pista, ja que cap, en cap moment, va demanar el canvi per cansats que poguessin estar.

Així que, enhorabona, ara a millorar els resultats del darrer tram de la lliga.

ANOTADORS: Sàez (3), Cantalapiedra (9), Benito (26), Gelabert (6), Mateu (6), Oliver (29)