DAKOTA ALCÚDIA 62 - Bàsquet Mallorca 43

Partit complicat es presentava el dissabte contra el Bàsquet Mallorca. Complicap per varis motius. Primer, aquest equip ja ens havia guanyat amb bones defenses al partit d'anada. Segon, vam haver de jugar amb 5 cadets degut a les nombroses baixes d'un equip ja de per sí curt de planter. Amb Carlos Benito de viatge, Colau Gelabert tocat d'un genoll i Joan Albert Coll que es perd per lesió el que manca de temporada, ens trobàvem només amb 3 juniors en plenes facultats, ja que el que feia 4, Fèlix, reapareixia després de 4 mesos de lesió.

El primer quart va reflexar una igualtat molt grossa entre els dos equips, alternant bones defenses amb bons atacs fora que caps dels dos cometes errades greus com per pegar una primera estirada grossa al marcador. parcial de 15-12.

Al segon quart, els nostres van tenir el vent de cara. Una zona 2-3 plantejada per l'equip rival va suposar un canvi en la nostra dinàmica de joc. Atacant cada vegada per els costats febles d'aquesta zona vam gaudir de molts de tirs completament tot sols, i aquí, aparegué la mà de Tomeu Mariano, que inspirat, va aconseguir un fantàstic 3/5 en triples,dinamitant la defensa rival. No obstant, també es va afegir a la festa dels triples a aquest quart  Juan Carlos, que anota un triple en transició. Parcial de 21-11.

El marcador reflexava un 36-23 favorable als nostres al descans. Però com sempre, al tercer quart, els nostres van tenir l'habitual, "pájara" i vam endosar un parcial de 2-11, deixant un igualat 38-34 al marcador, per respondre nosaltres amb un parcial de 10-2 i acabar el quart amb 12 punts amunt. 48-36.

La bona defensa rival es va desinflar al darrer quart, acabant amb un darrer parcial de 14-7, per finalitzar amb un 62-43 final, que no reflexa l'igualtat durant tot el partit.

Destacar els minuts de Fèlix, que tot i no estar al 100% es va tornar a deixar la pell a la pista, com és habitual en ell.

ANOTADORS: Sáez (5), Cantalapiedra (5), Socias (6), Garcia (9), Acosta (2), Caldés (12), Mateu (2), Oliver (21)