DAKOTA ALCUDIA 55 - Sant Josep 65

Bon partit dels nostres contra el líder del grup, tot i que la victòria va partir cap a terres llonguetes.

El Sant Josep, un equip físicament superior als nostres va haver de suar de valent per a endur-sen la victòria.

Primer quart molt igualat, cada un jugant les seves cartes, i alternant avantatges al marcador, per a un parcial de 15-17.

Igualtat també al segon quart, que seguia la tònica del primer, amb un ritme de joc molt alt. Parcial de 15-12

Al tercer quart, com era d'esperar, els nostres no van aguantar el ritme del l'equip llonguet, que feia canvis i no es notava a la pista, cosa que va fer que nosaltres, per tal d'igualar el match, vam jugar malament la nostra selecció de tir, i aprofitaren els contraris per obrir forat al marcador. Parcial de 12-20

Ja al darrer quart, vam intentar improvisar dues defenses zonals diferents, que ni tan sols havíem pogut practicar que van tenir els seus efectes. Vam aconseguir fer errar molts atacs a l'equip rival, i recuperar moltes pilotes per a córrer el contraatac o tenir una nova opció de jugar el 5x5, però una vegada més, l'impaciència del nostre joc i les ànsies de guanyar ens van passar factura i vam perdre el partit amb la nostra millor arma, el contraatac. Parcial de 13-16.

Segui gaudint d'una de les virtuts que mai s'ha de perdre: La dignitat. No hem perdut cap partit fora donar la cara, i això, no te preu. Ànims, que ens queden encara dos partits per acabar.

ANOTADORS: Sáez (2), Cantalapiedra (4), Caldés (12), Socias (8), Garcia (5), Benito (18), Acosta (2), Gelabert (4).