Calvià 79 - DAKOTA ALCÚDIA 67

Bon partit dels nostres júniors contra un dels primers classificats de la categoria. Un equip complet, sobretot en l'aspecte ofensiu, on la seva definició a l'hora de tirar i el seu contraatac fan que sigui un equip difícil de guanyar. Nosaltres vam tenir opcións gairebé fins al final.

Els nostres van sortir adormissats com gairebé sempre, i l'equip de Calvià ho va aprofitar per posar un primer parcial de 25-17 al seu favor.

Els nostres però, van recuperar la confiança al segon quart, fent un molt bon joc d'atac i sobretot una excel.lent defensa, tornant el parcial de 14-22, arribant amb un empat a 39 a la mitja part.

Com també era de suposar, després del fatídic descans, els calvianers ens van tornar a fer un parcial desfavorable, fruit de la nostra falta d'intensitat sempre després del descans. Parcial de 20-11.

Al darrer quart, es van igualar les coses, però no es va poder retallar la diferència i al final, acabàrem amb un parcial de 20-17.

Destacar que llevat de la 'pàjara' mental del tercer quart, vam fer un partit força vistós i emocionant, i la igualtat fou més alta que la que reflexa el marcador davant un just guanyador com va ser el Calvià.

Ja només ens queda un partit per a acabar una temporada més que satisfactòria per als nostres júniors, que juntament amb els cadets, han demostrat que un equip es fa dins i fora de la pista.

ANOTADORS: Cantalapiedra (9), Socias (15), Benito (22), Oliver (21)