At. Escolar 69 - DAKOTA ALCÚDIA 75

Tercera victòria del nostre equip júnior. Aquesta vegada molt més treballada del normal, ja que l'equip de Capdepera ens va posar les coses molt dificils fins al final.

Primer quart molt igualat, on l'equip rival anava agafant petits avantatges però que els nostres acusraven per moments per arribar al final del període amb un empat a 14, on dos equips estaven encara per davall de les seves posibilitats.

Al segon quart, va començar a sorgir efecte la nostra defensa, i l'equip va començar a jugar molt més fluit, amb les ideas més clares, sentint-se fort a amdós costats de la pista, fen perdre els nirvis a l'equip rival, i acabant amb un parcial de 15-25 al nostre favor.

Després del descans, l'equip rival ens va fer literalment un "traje", ja que els nostres júniors van tenir la brillant idea de no defensar durant 10 minuts, per veure mem que pasava. Dit i fet, un maravellós parcial en contra de 25-18, on un sol jugador de l'equip rival, ens va penetrar més vegades ell tot sol a cistella, que nosaltres en tot el partit. A més, cada cop de dits que ells feien al rebot, era una cistella en contra nostra.

Al darrer quart, ambdós equips van donar tot el que van tenir, fins al punt de que varis jugadors dels dos planters van ser expulsats per faltes. A falta d'1 minut de joc, només es guanyava de 2 punts de diferència, però els nirvis i les constants protestes de l'entrenador rival ens van regalar dos tirs lliures meravellosos, que Juan Carlos va anotar amb tota tranquilitat, i ens donava la força suficient per encarar els darrers segons del partit, fora cometre més errors.

Al final, una victòria dficil d'aconseguir, però que val el doble per la seva dificultat.

Anims i a seguir així.

ANOTADORS: Benito (12), Cantalapiedra (15), Gelabert (8), Mateu (4), Oliver (26), Garcia (4), Socias (6)