Sporting Ciutat de Palma 64 - DAKOTA ALCUDIA 65

Partit intens, dur, i molt igualat fins al final el que van disputar els nostres Juniors aquest dissabte, després d'una jornada de descans la setmana anterior. I si el darrer partit disputat a Capdepera ja va ser molt igualat, aquest, encara ho va ser més.

Coneixent a l'entrenador rival, sabiem que l'equip llonguet ens defensaria en zona, i així va ser, però per a sorpresa meva, només van ser els primers minuts de partit. Vam explicar les jugades per fer contra zona, i aconseguiem atacar cada vegada amb fluïdesa, però estavem desencertats i els tirs no entraven, per exemple, Joan Albert i Carlos fallant de davall cistella...això diu del mal dia en el tir que teniem. Però poc a poc, vam imposar el nostre ritme ràpid de partit, i vam conseguir fer rompre la zona en varies ocasions, per acabar el quart amb un ajustat 17-15.

Al segon quart, l'equip rival es va posar a defensar en individual, la defensa que millor sabem atacar, però coses del destí, no era el nostre dia, i ens va fer més mal la defensa individual que la zona en aquest cas, ja que no ens sortien les jugades, i perdiem balons tontitos, tenint com a conseqüència 22 punts en contra practicament tots de contraatacs, ja que la nostra defensa en estàtic era superior al seu atac. Parcial de 22-17.

El tercer quart, cosa rara, va ser el millor dels nostres, ens va sortir practicament tot bé, tot i que la defensa, es relaxava i caminava de tan en tan, tot i que obtenia els fruïts desitjats. L'atac tornava a ser el nostre joc dinàmic, i com ja diuen, fruït d'una bona defensa, es fan cistelles. Parcial de 15-19.

Al darrer quart, vam assecar l'atac rival, però el sacrifici en defensa, ens passava factura a l'atac, ja que el cansament no ens deixava jugar amb el cap clar, al que haviem d'afegir la pressió de disputar un partit tan igualat. El partit es va decidir als darrers instants del partit, quan Jaume va rompre la defensa rival, va penetrar i va rebre una falta personal, el que es resumia en dos tirs, ja que per mala sort, la cistella, que sentenciava el partit, no va entrar. Jaume venia de fer 14/18 en tirs lliure al partit anterior, però dissabte, el seu percentatge no era tan bò. La mà va tremolar al primer, i l'aro va escopir la pilota. Al segon, la mà de Jaume no va fallar, i estavem 1 punt amunt a falta de pocs segons. Una mala gestió del jugador que duia la pilota, ens va acabar de doanr la victòria, ja que va llançar de mitja pista, quan encara tenia temps suficient per cercar una cistella de dos, o forçar una falta. El tir, va acabar en les mans d'un dels nostres, i segons després va sonar la botzina.

Èn definitiva, 4ª victòria per als nostres, que de cada dia fan les coses millor.

Ànims i a seguir entrenant.

ANOTADORS: Muñoz (10), Cantalapiedra (6), Coll (5), Garcia (6), Socias (3), Benito (13), Mateu (5), Oliver (17).