DAKOTA ALCUDIA 71 - SCD Hispania 41

Bon partit i nova victòria del nostre Junior Masculí, tot i tenir dues baixes significatives com son Lauri i Fèlix, que si més bé un retorna prest, l'altre encara estarà fins passat Nadal "en el dique seco".

Desconeixíem per complet com seria l'equip rival, ja que teniem només com a referència els resultats creuats amb els altres equips als que ens haviem enfrontat nosaltres, però a aquesta categoria no et pots refiar de ningú, ja que qualsevol et pot donar una inesperada sorpresa. D'això, que tot i sortir concentrats, estàvem erràtics en el tir exterior, cosa que vam aprofitar per fer el nostre joc ràpid de constants penetracions, aguantant així el ritme del partit, tot i que eren poques les faltes que es xiulaven tot i la duresa dels contactes. Parcial de 18-14.

Al segon quart, va continuar la bona fiena, sobretot una de les nostres majors virtuts, defensar fort i córrer, i així va ser, ja que els contraatacs van ser la nostra millor arma en aquest periòde, amb una bona pressió i una bona selecció de les passades al contraatac, gairebé infalibles. Parcial  de 21-12.

La mitja part va començar amb un ambient molt carregat, ja que un dels rivals, en la darrera acció es va fer mal, i va quedar estés a la pista, entenent per part dels visitatns, que s'havia d'haver sancionat falta, cosa que els àrbitres no ho van veure així. Aquest fet, va encoratjar als jugadors de l'Hispania, que van sortir amb molts d'ànims i amb molta intensitat. Aquesta intensitat, es va convertir en precipitació, cosa que la nostra defensa va saber llegir molt bé, i que vam aprofitar a la perfecció per a correr el contraatac, acabant un quart fora més història que un parcial de 24-8.

Ja al darrer quart, tan un equip com l'altre ban baixar molt les prestacions que havien vengut oferint des de l'inici del partit, amb constants errades per part d'ambdós conjunts, per acabar amb un trist i estrany 7-5.

Al final, una nova victòria per als nostres. Poc a poc cometem manco errades, i anam millorant en tots els aspectes del joc, tot i que un dels més importants, el sacrifici en defensa, no sempre és l'adecuat, però de ben segur que això millorarà.

ANOTADORS: Sàez (2), Coll (4), Socias (5), Garcia (6), Benito (21), Acosta (6), Gelabert (2), Oliver(25).