Bàsquet Mallorca 51 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Malhauradament, acabam l'any amb una derrota. Aquesta, a diferència de la primera i única fins al moment, era evitable, però les coses van sortir millor a l'equip rival. Nolsatres ens presentarem amb 7 jugadors, ja que Fèlix, i Joan Albert, està lesionats, a més de la baixa del cadet Jaume Oliver, que tenia grip.

Un molt bon primer quart per part nostra, fent el nostre joc agressiu en defensa, i fluïd en atac, ens donava les primeres avantatges del partit, tot i que l'equip rival pitjava el nostre atac amb defenses variades, que si més donaven el seus fruits, no eren tan intenses com les nostres, el que ens deixava amb un parcial de 10-18.

Al segon quart, si que la defensa rival ens va fer mal, ja que al final del quart, no vam saber atacar una de les seves variants defensives i ens van estrenyer fort. Així i tot, un parcial favorable de 8-12.

Al tercer quart, una canvi inesperat va sobtar el pavelló de Sa Creu, ja que els nostres jugadors, van parèixer aquells Cadets que vaig començar a entrenar fa ja tres temporades, sense tenir cap idea clara en atac, i essent un forat continu en defensa, per encaixar un parcial de 20-8, que retallava els 12 punts d'avantatge que teníem al descans.

Tot per decidir al darrer quart, on l'intensitat nostra va reaparèixer, però no amb el temps suficient com per acabar de remuntar el parcial negatiu que ens havien fet els inquers, per acabar amb un parcial desfavorable de 13-9 que ens enviava a les vacances de Nadal amb la segona derrota de la temporada.

Aquest partit ens va demostrar, que tot i dur un bon balanç de victòries i derrotes, no ens podem relaxar, i que hem de seguir treballant fort, tot i que no es donin les condicions òptimes per fer-ho. I que si nosaltres feim el que sabem a la pista, podem amb qualsevol rival.

Ànim i bones festes a totes.

ANOTADORS: Cantalapiedra (2), Socias (12), Garcia (1), Benito (16), Acosta (3), Gelabert (7), Mateu (6).