Bahía San Agustín 68 - DAKOTA ALCÚDIA 64

Sorpresa el diumenge pel matí amb la derrota del nostre cadet masculí. Tot hi haver-nos aixecat ben prest varem tenir un molt bon inici de partit amb un primer periode 17-25 i un segon 12-18 a favor nostres.

Desprès del descans la confiança va arribar als cervells dels nostres jugadors, però els altres volien més i no ho van donar per perdut en cap moment (com ha d'esser) i es varen posar a fer feina amb defensa i quedarem 22-7 en contre, uns dels períodes més desastrosos d'aquesta temporada, i un darrer 17-14 ens va deixar sense paraules.

Els darrers minuts van ser de un nerviosisme inesperat pels jugadors , i d'accions precipitades, però cal dir que la DERROTA ensenya més que perjudica i per això estic segur que hem après tots d'aquest partit.