Bàsquet Manacor 21 - DAKOTA ALCÚDIA 71

JORNADA 1 22/10/2011 Primer partit de la temporada pel nostre equip infantil que es presentava amb moltes dubtes, per una banda l'absència de tres jugadors al partit, en Marc lesionat a l'ungla d'un peu, en Joan Carles amb un esguinx de turmell el darrer dia a l'escola i la baixa de n' Adrià per viatge. Per l'altre la incertidumbre de l'inici d'una nova temporada amb tots els canvis que hi ha hagut.

Ens desplaçàrem a Manacor amb overbooking de pares, semblava que jugaven a Alcúdia, a més a més rebérem l'ajut de dos jugadors minis com són en Jordi Gayà i en Joan Oliver.

Els parcials del partit foren força contundents13-23 i 6-36 als dos primer quarts arribant al descans amb un marcador 18-59, els nostres jugadors continuaren treballant i gairebé a la meitat del tercer quart el marcador s'aturà amb el definitiu 21-71.

Destacar el gran partit jugat pels nostres minis i sobretot el bon joc col.lectiu demostrat en atac on aprofitàrem per a jugar per conceptes. A millorar la lluita pel rebot defensiu i el llançament a cistella.