DAKOTA ALCÚDIA 52 - Joan Capó 72

fotoPartit complicat davant un dels millors equips de la categoria. Molta diferència física entre les nostres jugadores i les de Felanitx.

El mal inici en el primer quart, va ser decisiu per al resultat final, ja que les nostres, amb una sortida amb molt poca tensió van ser escombrades de la pista per les visitants. Parcial de 2 a 16.

En el segon període, ja va ser una altra cosa. Comencem a treure'ns la por i comencem a defensar, i podent aturar l'anotació de les rivals. Parcial favorable de 7 a 5.

En tercer període, vam començar a dominar el joc. La bona defensa a tota la pista de les nostres, començava a donar resultats i en atac, aconseguíem fer-ho amb criteri però fallant cistelles fàcils que va tornar a marcar la diferència. Parcial de 6 a 14.

Després del descans vam tornar a millorar. 9-10 en el quart període i 10 a 9 en el cinquè.
Faltava l'últim període i amb una diferència ja gairebé insalvable, les nostres van sortir a donar-ho tot, podent veure un quart de molta qualitat per part dels dos equips. 18-18 de parcial. Final del partit 52-72.

És una pena la mala sortida a la pista, ja que va poder ser un partit de molta igualtat al marcador.

Per tant, cal aprendre que els partits comencen en el primer segon i acaben en l'últim. Ànim i a seguir treballant ¡¡¡