Mini masculí B

DAKOTA ALCÚDIA 35 - Porto Cristo 4

mini BMolt bon final pels nostres minis masculins preferent. Victòria davant un equip més jovenet que nosaltres però amb moltes ganes de jugar a l’esport que ens fa divertir-nos. Primer període 14-4 i segon 17-0 bastaren per tancar el marcador, així i tot seguírem lluitant i jugant fins el final.  Subcampions!

Enguany podem estar molt contents amb aquest MINIS gegants, ja que l’altura ens ha acompanyat durant tota la temporada i ens ha salvat algun partit. També hem tingut noves incorporacions com son, Miquel Truyols i Alan Cheong , amb molt bones progressions els dos.

Podem dir que la temporada a estat molt bona i la progressió de l’equip s’ha realitzar notablement, com entrenador estic molt satisfet, tant per la part esportiva com la personal, perquè ser persones es lo principal i saber practicar un esport tan complet com aquest encara més,però sempre es pot fer millor, i per això seguirem treballant.

Calvià B 65 - DAKOTA ALCÚDIA 34

Dura derrota la viscuda el passat dissabte per els nostres minis, tot i haver-nos perdut per Calvià podem dir que va ser la anècdota de la lliga.

Vàrem arribar al pavelló mitja hora tard i els nostres jugadors ja tenien ganes de començar el partit.

S’inicià amb un 8-5, 14-6, 5-10, els nostres jugadors no tenien ganes de suar la camiseta i això es va reflectir en el resultat final. La falta de Fallou i Roberto J es va notar, però malgrat això s’ha de saber afrontar el partit amb caràcter.

Hispània 62 - DAKOTA ALCÚDIA 84

Partit on patírem, el que vàrem viure al camp de l’Hispània, desprès d’una setmana de campus dels nostres jugadors. Es notava el cansanci d’uns i la falta d’entrenament d’uns altres, però tot i ser els que érem tiràrem el partit endavant i afrontàrem totes les adversitats.

El primers períodes foren a favor,  9-8 , 10-20 , 8-16. Acabant amb 27-44 cap els nostres, però la segona part ja no va ser el mateix, ens feren un 17-4 , 4-5 , i un 13-21, on poguérem respirar una mica.

Porto Cristo 13 - DAKOTA ALCÚDIA 44

Fins a Porto Cristo ens desplaçarem per jugar contra un rival que ja ens havíem enfrontat i sabíem de les seves característiques. Va ser un partit que només hi pogueren assistir 7 jugadors contant els 2 pre-minis els quals els hi donam les gracies i també assenyalar les bones aportacions que varen realitzar, Adrià Molina i Manu.

Molt bon inici amb un 0-14 i un segon 4-20, començarem amb les piles posades i tenien ganes de seguir amb lo bona ratxa d'aquesta volta . El tercer període fou el que tanca el marcador amb un 9-16 i per tant un resultat final de 13 - 44. 

DAKOTA ALCÚDIA 64 - Hispània 41

Inici clau per a la victòria de l’equip ja que en els darrers períodes pareixia que els d’Hispania es posaven les piles. Tot comença amb molta intensitat i tregerem el primer parcial 9-2, el segon 6-3 i el tercer 9-5.

Desprès del descans les coses canviaren una mica, ja que la confiança dels jugadors era més positiva i volien afrontar la resta del partit amb més ganes per aconseguir una altre victòria i segui amb aquesta bona volta. Al principi del 4 període va ser  d’un 14-7 el cinquè 11-9 i el darrer 15-15, amb un resultat final de 64-41, quedant a casa una altra victòria treballada.