DAKOTA ALCÚDIA 34 - Consell 65

Partit davant el Consell, un equip molt fort físicament, amb diversos jugadors de gran envergadura.

La nostra sortida a la pista no va ser massa bona, massa respecte al rival, la nostra defensa molt feble, deixant anotar cistelles massa fàcils. Parcial de 2 a 20.

En el segon quart, milloràrem de manera excel·lent en tots els aspectes. Molt agressius, no donant cap pilota per perduda i en atac, movent la pilota i buscant la millor opció. Mostra d'això, un parcial favorable de 15 a 10.

Després del descans, continuàrem de la mateixa manera, molt agressius, el partit era igualat en el joc, marcant la diferència, l'altura del dels jugadors rivals. Parcial de 9 a 14.

En l'últim període, la rotació de la banqueta, ens va despistar una mica, aprofitant el Consell per rematar el partit. Parcial de 8 a 21. Final del partit 34-65.