Sa Pobla 48 - DAKOTA ALCÚDIA 64

Els nostres '' Cuerpos actimel '' disputaren la darrera jornada del Trofeu Deportes Serra de la categoria 2º Autònomica Masculina . El partit jugat divendres passat al pavelló de Sa Pobla fou la darrera prova abans de començar la temporada regular 2012-2013. Partit en el cual ens vàrem presentar amb només 6 jugadors degut a diferents motius. En canvi, el Sa Pobla disposava de la totalitat de la seva jove plantilla.

Al principi del partit l' equip contrari va començar bastant enxufat desde la linia de 6,25 i es varen adelantar 11-7 al minut 4 , un triple convertit de'n Joan Crespí ens va colocar a 11-10 i seguidament una contraatac de'n Toni Sureda ens posava per primer pic al capdavant del marcador , acabant 13-17 el primer quart .

Ja a la segona part del partit i amb +4 a favor nostro , ens varem posar el mono de feina i varem aconseguir minuts molts bons a on la diferència era +15 per els notros.

El darrer quart va ser més de lo mateix; destacar la intensitat de l'equip fins el darrer segon de partit .

També vull comentar que va ser un partit amb altibaixos, on hi havia 5 minuts de molt bon joc i 3 minuts de pèrdues de pilotes, de males defenses,... La nostra regularitat és un aspecte a millorar de cara al futur . En l' aspecte ofensiu destarcar a n ' Hugo, que va acabar el partit amb 18 punts i molt bona feina davall aros agafant més de 10 rebots .

Anotadors : Hugo 18 , Rafa 14 , Joan Crespi 12, Toni Sureda 12 , Josep 8 i Miquel Beltrán 4

Resultat final: 48 - 64.

Aquesta setmana els nostros '' Cuerpos Actimel Rejuvenecidos '' disputaràn el primer partit de lliga davant d' un equip del més joves de la lliga a partir de les 21:30 .