Llucmajor 50 - DAKOTA ALCÚDIA (inclou "l'altre crònica")

Aquest divendres passat ens vàrem desplaçar fins a Llucmajor per a jugar el primer partit de la segona volta. El Llucmajor, tot i haver guanyat només 1 partit a la lliga regular, ja ens va complicar molt la victòria en el partit d'anada, així que a la xerrada d'abans del partit tots ho teníem clar, era necessari treballar al màxim per aconseguir la victòria.

Tot i tenir-ho clar, els primers minuts sortirem molt imprecisos, sobretot en atac, on el nostre llançament exterior no era tan eficaç com en els darrers partits. Tot i així, com que l'equip rival estava tan poc encertat com noltros, quan vàrem entrar al partit només perdíem d'1 punt (6 - 5 en el minut 6). El parcial fins al primer descans va ser de 7 a 15 al nostre favor, deixant un marcador de 13 a 20 al minut 10. En Toni Sureda, amb 8 punts en el primer quart va ser el que va sortir més enxufat. Comentar també el desastrós porcentatge de tirs lliures en aquest quart (1 de 8 tirs lliures) i durant tot el partit.

Amb l'entrada a la pista de n'Hugo Ribas l'equip va començar a cercar moltes pilotes interiors, ja que era on teníem més avantatge física. I a diferència d'altres partits, n'Hugo va començar a ficar cistelles de tots els colors, sumant la totalitat de la seva anotació entre el segon (11 punts) i el tercer (8 punts) quart. I a tot això se li han de sumar els més de 10 rebots que segur va agafar. S'ha de dir també que no era fàcil ficar pilotes al pal baix, ja que la defensa dels de Llucmajor era molt intensa. Sumant la superioritat del nostre joc interior i una bona defensa va deixar el partit sentenciat al final del tercer quart; el marcador reflexava un clar 35 - 56 a favor nostre.

El que va passar en els darrers 10 minuts és el que no podem permetre; Entre que el Llucmajor va pujar línees i que noltros ja ens véiem guanyadors, el parcial de 15 a 7 en contra deixa ben a les clares quina va ser la nostra actitud en els darrers 10 minuts. Tot això, la victòria no va perillar en cap moment, sobretot gràcies a la bona feina feta en el segon i el tercer quart. Al final, 50 - 63.

Ara ens venen 3 partits consecutius amb equips de la part alta de la classificació, així que necessitarem estar al nostre millor nivell ni volem esser competitius.

Parcials: 13 – 20 // 11 – 15 // 11 – 21 // 15 – 7

Anotadors:  Hugo 19 punts (1 de 3 tirs lliures); Victor 0 punts; Rafa 7 punts (1 de 7 tirs lliures); Crespí  12 punts (2 triples i 0 de 3 tirs lliures); Sureda 12 punts; Pere Cladera 6 punts (0 de 4 tirs lliures); Christian 4 punts (2 de 4 tirs lliures); Jaume 3 punts (1 de 2 tirs lliures); Beltrán 0 punts.