Sant Josep 87 - DAKOTA ALCÚDIA 60

Bon partit el del júnior el dissabte contra un equip molt superior amb el qual vam donar la cara fins a la segona meitat.

El partit va començar amb intercanvi de cistelles i fèiem un joc ordenat i amb disciplina arribant a l'empat a 20 al marcador.

En el segon quart es va començar a obrir bretxa al marcador però tot i així vam seguir jugant ordenades i sense tornar un 'correcalles' el partit.

Sortíem bé de la pressió encara que amb alguns problemes de circulació però vam jugar dur fins al final i malgrat la diferència va ser un partit positiu per al nostre treball.

El tercer quart també va ser un bon quart 15-13 però la diferència es va anar ampliant.

Aquesta setmana un altre os difícil ... anem al Centre però seguirem treballant en la mateixa línia.

Sofia amb alguns problemes físics a l'espatlla descansarà dimarts i no entrenarà amb l'equip i Cristina també és baixa per un cop a l'espatlla.

El cop al nas de Dandara en el partit no va ser més que l'ensurt i podrà entrenar amb el grup avui.

Parcials: 20-20 26-11 15-13 26-16