Zona 5 58 - DAKOTA ALCÚDIA 40

Bon partit el de l'equip júnior el dissabte tot i els 18 punts a sota al marcador, ja que es va veure una immensa milloria respecte al partit de casa en què vam perdre per una diferència de 46 punts.

A la primera part hi va haver cert descontrol en la pèrdua de pilotes i molta desconcentració, el que ens va portar a encaixar un 7-2 ia estar poc encertades de cara a cistella, però l'equip reacciona i vam acabar un primer quart 11-9 que ens feia estar en el partit.

El segon quart amb un parcial de 24-9 ens va fer mal la resta del partit. Seguíem fallant coses fàcils, anant a la línia de tirs lliures i ... 22/11 a la primera meitat.

En el tercer quart l'equip va començar a reaccionar i amb un parcial d 9-14 ens vam posar a 9 punts i semblava que podíem donar una última empenta però una sèrie d'errors consecutius ens va tornar a una diferència ja insalvable al marcador.

Al final un triple en l'últim segon del equip rival ens va portar a la diferència de 18 i no de 15 com ens havíem marcat.