DAKOTA ALCÚDIA 60 - La Salle 39

Partit difícil davant un dels millors equips de la lliga, que a més ens havia superat àmpliament en el partit de la primera volta. Però totes les jugadores van estar a l'altura del partit.

Tot i una mala sortida, amb diverses pèrdues de pilota que van propiciar cistelles fàcils per al rival, el nostre equip va mantenir la concentració, per anar asserenant-se amb el pas dels minuts. Un parcial de 9 a 0 en els 5 últims minuts del primer quart donava cert avantatge al nostre equip: 16-12.

En el segon quart es van aconseguir controlar les pèrdues i assentar millor la defensa el que va suposar un parcial favorable de 9 a 7, per augmentar l'avantatge al descans: 25 a 19.

La segona part va ser molt favorable per al nostre equip, que va llegir correctament el partit, movent la pilota, reduint les pèrdues i defensant correctament. L'equip rival va seguir lluitant, sense tenir el seu millor dia, el que va suposar arribar a disposar d'un avantatge de 25 punts. Un parcial final de 8 a 2 per al rival, deixava el definitiu 60-39 al marcador.