Escolar 46 - DAKOTA ALCÚDIA 62

Aquest passat divendres ens vàrem desplaçar fins a Capdepera per a jugar el primer partit després de la llarga aturada de ses festes de Nadal.

Només 6 dels 10 jugadors de sa plantilla estàvem disponibles per afrontar aquest complicat partit, ja que amb només 1 entrenament dins l'any nou no sabíem si seríem capaços de competir durant els 40 minuts.

A diferència d'altres partits, l'equip va sortir molt enxufat. i amb una bona defensa home a home i atacs  cercant situacions properes a cistella vàrem arribar al final dels 10 primers minuts ja amb un marcador bastant favorable 10 - 20.

En el segon quart vàrem alternar defensa individual amb defensa zonal. Al minut 15 el marcador reflexava un igualat 20 - 27, tot i que la dinàmica era bastant favorable als nostres interessos; Així, amb un parcial de 2 - 9 vàrem arribar al descans amb un clar 22 - 36.

Sabíem que el partit encara no estava decidit, amb la qual cosa vàrem seguir treballant com al principi; Al minut 28 aconseguírem la nostra màxima diferència 32 - 51. Aquí ens vàrem adormir un poc, i un parcial en contra de 10 - 3 en 2 minuts va ajustar una mica el marcador (42 - 53).

En el darrer quart el partit es va convertir en una suma de despropòsits per part dels 2 equips, tant que el parcial d'aquest quart va ser de 4 - 9, deixant el marcador final en un clar 46 - 62.

Important victòria aconseguida gràcies a la bona feina realitzada per tot l'equip, tot i regalar moltes possessions a l'equip contrari, fruit de moltes pèrdues infantils, cosa que segur anirem millorant als entrenaments... Tot i la bona feina de tot l'equip, vull destacar el partidàs de'n Josep Tomàs, el qual, a part de dirigir l'equip de manera immillorable i anotar 3 triples quasi de forma consecutiva molt importants, va fer un desgast físic important, tant per atacar com per defensar (moltes vegades era l'únic que arribava al balanç defensiu per aturar els contraatacs de l'equip contrari). ¡¡¡Enorme Josep!!!

Parcials; 10 - 20 // 12 - 16 // 20 - 17 // 4 - 9.

Anotadors: Josep Tomàs 11; 3 triples i 2-2 tirs lliures, Joan Crespi 16; 1 triple i 7-8 tirs lliures, Sureda 14; 1 triple i 3-3 tirs lliures, Pere 13; 5-5 tirs lliures, Christian 8; 1 triple i 3-4 tirs lliures, Miquel Beltrán.