Bàsquet Manacor 63 - DAKOTA ALCÚDIA 59

Partit molt intens el que hem disputat avui dematí a Manacor, on hem tengut possibilitats de victòria fins el darrer minut.

Feia ja temps que no ens passava, pero avui hem sortit amb una marxa menys que l’equip contrari, el qual ha plantejat un partit amb molta exigència física, pressionant a tota la pista, amb molts contactes tan defora de la línea de 3 punts com dins la zona, on no ens han deixat anotar ni una sola cistella còmoda. Així, en el minut 8 el marcador reflexava un clar 11 – 3 en contra; I els nostres 3 punts havíen estat 3 tirs lliures anotats de 8 intentats fins aleshores. Els dos darrers minuts l’equip ha començat a donar mostres d’una millor actitut defensiva, encara que un triple a poc segons del final del quart ha engrandit encara més la diferència, deixant un  clar 19 – 7 al final del primer quart.

En el segon quart l’equip ha sortit amb més intensitat defensiva, ja que sabíem que era l’única manera d’intentar acostar-nos al marcador. Al minut 19, després d’un parcial molt treballat de 6 – 17 al nostre favor ens deixava a les portes de la remuntada momentànea (25 – 24); 3 triples consecutius del Manacor ha fet que la diferència al descans fos de 8 punts (34 - 26).

La bona feina feta durant tot el quart ens obligava a sortir molt intensos al tercer quart, ja que havíem vist que només així podríem aconseguir guanyar es partit. Dit i fet, els primers vuit minuts del tercer quart han estat els millor pels nostres interessos, ja que amb un parcial de 2 – 14 ens hem col.locat per primera vegada per davant en el marcador (36 – 40). Pero no hem sabut “matar” el partit, ja que un altre parcial en contra de 7 – 2 en els dos darrers minuts del quart, ha deixat el marcador amb un ajustat 43 – 42.

Tot i que els finals ajustat se’ns donen bé, volíem intentar decantar el partit al nostre favor molt abans del final per no anar a un cara o creu final. Pero no ha pogut esser, i aquesta vegada ha sortit creu. Una ingenua falta de’n Crespí quan encara quedaven 3 minuts de partit i el marcador era d’empat a 53 punts, ha complicat molt les nostres transicions defensa – atac, ja que la pressió asfixiant de l’equip contrari ha donat els seus fruits, forçant més pèrdues de pilota del que en noltros és habitual.

Al final, 63 – 59 i a pensar ja en el partit d’aquí a dues setmanes contra el Son Servera, líder invicte del nostre grup. Està clar que la millor manera d’anar arreglant els errors que feim durant els partits és fent autocrítica; Ara bé, també seria d’agraïr que el comité d’àrbitres fes el mateix, ja que és molt frustrant veure com a un sol àrbitre el partit se li escapa de ses mans.

Destacar del partit el debut dels cosins Jaume Barceló i Victor Cartes, els quals confirmen el seu retorn a les pistes després de molts d’anys d’ausència per diferents motius. ¡¡¡Benvinguts a l’equip!!!

Parcials: 19 – 7 // 15 – 19 // 9 – 16 // 20 – 17.

Anotadors:  Josep 11 punts (9 de 13 tirs lliures); Hugo 6 punts (0 de 4 tirs lliures); Victor 3 punts (1 triple i 0 de 2 tirs lliures); Rafa 6 punts (0 de 2 tirs lliures); Crespí  17 punts (5 triples i 0 de 2 tirs lliures); Sureda 6 punts (4 de 4 tirs lliures); Pere 1 punts (1 de 6 tirs lliures); Christian 7 punts (1 triple i 4 de 6 tirs lliures); Jaume 2 punts (2 de 2 tirs lliures); Beltrán 0 punts.