Porto Cristo 56 - DAKOTA ALCÚDIA 73

Partit complicat el jugat ahir diumenge a Porto Cristo. Ens vàrem presentar al partit amb només 8 jugadors disponibles; i gràcies que en Jaume va venir tot i estar encara amb restes d’un grip que l’ha tengut tota sa setmana fora de combat. També hem de dir que el Porto Cristo tenia 6 jugadors disponibles al principi des partit, i un d’ells va haver de partir molt abans de que acabàs es partit.

Vàrem començar el partit igual que es temps, molt freds, fluixos en defensa i molt imprecisos en atac; No trobàvem la manera d’atacar la defensa zonal del Porto Cristo. En canvi, la nostra defensa individual deixava molt que desitjar, cosa que els seus dos homes grans van aprofitar. Tot i això, no se’ns varen escapar a nel marcador. Al final dels 10 primers minuts només perdíem de 3 punts (12 – 9).

Sa dinámica va seguir igual fins al minut 13, moment en el que pareixia que el partit es complicaría de bon de veres, ja que la desavantatge aumentava fins el 20 – 13 en contra. Demanàrem un minut i ens vàrem col.locar en defensa zonal per intentar  corregir desajustaments individuals i ser més contundents davall cistella, ja que ells només aconseguien anotar des de posicions interiors. A partir de la defensa el partit va canviar, tant que un parcial a favor nostre de 5 – 20 va deixar el marcador al descans amb un tranquilitzador 25 – 33.

En el tercer quart ambdós equips anàvem alternant cistelles; El que va fer que la diferencia s’anàs incrementant va ser el nostre encert en el llançament exterior, ja que vàrem anotar 4 triples en aquest quart. Així, en el minut 30 el marcador reflexava un clar 40 – 55.

Dos triples més a l’inici del darrer quart acabaren de sentenciar el partit (42 – 63  en el minut 33). D’aquí al final del partit el Porto Cristo va passar a defensar en individual per intentar acostar-se al marcador, cosa que no aconseguiren. Al final, 56 – 73.

Vull comentar que entre els dos jugadors interiors del Porto Cristo ficaren 46 dels 56 punts de tot l’equip.  Victòria dedicada a nen Josep Tomàs, que ahir no va poder venir a jugar per un fort cop a l’ull fruit d’una carabossatada amb en Crespí es divendres a s’entreno. Cuida't molt Josep!!!

Parcials: 12 – 9 // 13 – 24 // 15 – 22 // 16 – 18.

Anotadors:  Hugo 7 punts (1 de 6 tirs lliures); Victor 6 punts (2 triples); Rafa 16 punts (4 de 5 tirs lliures); Crespí  21 punts (4 triples i 1 de 1 tirs lliures); Sureda 6 punts (2 de 3 tirs lliures); Christian 11 punts (3 triples); Jaume 4 punts; Beltrán 2 punts.