DAKOTA ALCÚDIA 45 - Joan Capó 42

Es divendres ens va tocar jugar contra un dels dos equips que ens va guanyar a la primera volta. Abans de començar el partit vàrem recordar els punts forts del Felanitx, un equip amb un perfil molt parescut a nel nostre.

Els dos equips vàrem començar el partit molt espesos en atac; és vera que a vegades era mèrit de ses defenses, pero majoritàriament eren errades no forçades per la defensa contrària, sino més be eren les típiques produïdes per un “mal dia”. Al minut 9 el marcador era un pobre empat a 8 punts. Un bon triple de’n Josep Tomàs, que tornava després d’un important esquinç de turmell, ens va donar avantatge al final del primer quart (11 – 8).

Els següents 10 minuts varen esser possiblement els pitjors de l’equip en tota la temporada; En 7 minuts el parcial en contra va ser de 0 a 11, és a dir, en atac no aconseguíem trobar bones opcions, i en defensa regalàvem segones opcions de tir, dues de les quals varen acabar amb 2+1. En Toni Sureda va ser el que va tallar la mala dinámica, anotant una cistella que ens havia de servir per agafar més confiança. Al descans, el marcador era ridícul, 16 – 23.

Tots sabem que hi ha dies que les coses no surten com un voldria, pero inclús així, teníem molt clar la importància del partit. Només començar el tercer quart, un triple del Felanitx ens deixava a 10 punts avall en el marcador. El que vàrem fer és pujar la intensitat en defensa, no deixant anotar cap cistella fácil. I en atac, tot i no seguir molt precisos, intentàvem ser més agressius cap a cistella. I pas a pas vàrem anar retallant la diferència, fins que una cistella de n’Hugo a pocs segons del final del quart ens va posar per davant (30 – 29). Comentar que el Felanitx va fallar fins a 11 tirs lliures en aquest quart, aspecte que ens va ajudar a poder posar-nos per davant en el marcador.

El darrer quart va ser igualat fins el darrer segon; a falta d’encert en atac, el partit va tenir emoció fins la darrera possessió del partit. El que no havíem aconseguit durant tot el partit, ho vàrem fer al principi del darrer quart; Vàrem trobar posicions properes a la cistella; N’Hugo va anotar 6 punts de forma consecutiva. En el minut 37 el marcador era d’empat a 36 punts. A partir d’aquí, cada cistella era importantíssima, més es divendres, on als dos equips ens costava tant anotar. En Josep va ficar una “bomba” al més estil Navarro posant-nos 2 punts per davant. Pero en el següent atac, un despiste de’n Joan Crespí en defensa, va acabar en el quart triple de’n Florian (38 – 39). Tanta sort que també vàrem contestar amb un triple molt important de’n Jaume Barceló, tornant-nos a posar per davant en el marcador (41 – 39). Unes quantes males decisions en atac varen fer que la nostra producció fos nula en les següents possessions. I en defensa vàrem regalar opcions de tirs lliures, cosa que no va aprofitar el Felanitx, anotant només 2 dels 6 tirs lliures dels que va disposar en aquests moments.

En resum, entràvem en el darrer minut amb empat a 41 punts. 1 triple de’n Joan Crespí després d’una bona circulació de tot l’equip va deixar el marcador molt favorable als nostres interessos (45 – 41). Just abans havíem anotat 1 tir lliure. El Felanitx es va col.locar a 3 punts després d’anotar 1 tir lliure. I després de vàries accions poc afortunades per part dels dos equips, vàrem arribar 45 – 42 a falta de 4 segons i amb pilota pels de Felanitx. En defensa no vàrem deixar ni tirar als de Felanitx. S’ha de dir que en aquesta darrera defensa hi va haver més de dues faltes no pitades… Al final, victoria molt treballada 45 – 42. El més important és que, tot i no fer un bon partit, l’equip va aconseguir la desenaa victoria de la lliga regular. Enhorabona a tots!!!

I com sempre, després del partit vàrem anar a sopar al Danny’s, on vàrem coincidir amb l’equip del Felanitx, equip que com es nostre, té molt clar això d’anar a sopar després de cada partit.

Parcials: 11 – 8 // 5 – 15 // 14 – 6 // 15 – 13.

Anotadors:  Josep Tomàs 9 punts (1 triple i 4 de 5 tirs lliures); Hugo 11 punts (1 de 3 tirs lliures); Victor 0 punts; Rafa 2 punts; Crespí  14 punts (2 triples i 2 de 6 tirs lliures); Sureda 4 punts (2 de 2 tirs lliures); Christian 2 punts (0 de 2 tirs lliures); Pere Cladera 0 punts (0 de 2 tirs lliures); Jaume 3 punts (1 triple); Beltrán 0 punts.