Hostal Nadal B 37 - DAKOTA ALCUDIA 44

Divendres vàrem jugar contra els de Hostal Nadal (Soller), un equip que solem qualificar tècnicament amb un "com nosaltres".

Vàrem començar forts amb defensa individual (12-6), però cap a n'es final del primer quart ens varen empatar (12-12).

El segon quart va esser destructiu amb el joc per les 2 parts, només varem ficar 5 punt i ells quasi també, pero a falta de 2 segons varen ficar una cistella i es varen posar per davant (17-19). Va arribar la mitja part i les cares eren llargues, però varem cridar un poc per animar-nos.

Començàrem el 3º quart amb "zona" i quan li vàrem agafar "el truco" férem un parcial de 7-0 amb jugades d'en Rafa i d'en Crespí, aixo ens va donar confiança i ànims, acabant el tercer quart 30-26.

A l'ultim quart vàrem mantenir mes o manco aquesta avantatge malgrat la pressió a tota pista que ens varen fer a falta de 4 minuts, quedava molt de partit i no estava per res guanyat, però els al•lots de 2º autonòmica s'en varen sortir mes que aïrats treient faltes de sa pressió i anotant 9 tirs lliures de 10, fins al darrer minut que varem fallar 8 seguits, pero això no te pràcticament importància, bé, ja m'enteneu, jeje.

Parcials: 11-12 // 8-5 // 7-13 // 11-14

Anotadors: Josep Tomàs 5 punts (1 triple i 1 cistella); Hugo 12 punts (4 cistelles i 5 tirs lliures de 9); Victor 0 punts;Rafa 3 punts; Crespí 11 punts (1 triple i 8 de 8 tirs lliures, ole); Santi 0 punts; Sureda 13 punts (6 cistelles i 1 tir lliure de 2); Cristian 1 punt (1 de 2 tirs lliures)