DAKOTA ALCÚDIA 56 - Porto Cristo 44 ¡¡ Campions de lliga !!

Darrer partit de la temporada el jugat es passat divendres al nostre pavelló d'Alcúdia. Sabíem que la victòria ens donava la primera posició de la lliga en el nostre grup. I això a vegades t'ajuda a sortir més intens a la pista, pero a vegades et fa sortir ansiós per decidir el partit el més aviat possible. I a noltros ens va passar lo segon.

Després d'un 4 - 2 de sortida en els 2 primers minuts, el PortoCristo es va fer amo i senyor del partit, plantejant una defensa zonal 3 -2 molt oberta que no vàrem sabre atacar en un principi. I al contrari, noltros en defensa donàvem moltes facilitats, sobretot no sabíem tapar correctament els seus talls per enmig de la zona. Com a conseqüència, un parcial en contra de 0 - 14 (4 - 16 en el minut 8). Tanta sort d'un 2+1 i un triple que ens varen acostar un poc en el marcador al final dels primers 10 minuts (9 - 16).

En el segon quart vàrem arriscar més en defensa, aspecte que ens va ajudar a començar a dur el ritme del partit, tot i que en aquest quart encara no ens vàrem poder posar per davant en el marcador; La seva defensa zonal encara ens creava molts problemes. El marcador al descans era d'un molt igualat 21 - 23. L'avís del primer quart ens va servir per entrar molt concentrats després del descans; I sa veritat que el tercer va ser el quart més favorable als nostres interessos; La fórmula va seguir essent la d'una defensa en la que no regalàvem cap cistella fàcil i un atac més agressiu cap a cistella. També hem de destacar uns quants contraatacs fruit de recuperacions en defensa. Al final del quart el marcador ens feia esser molt optimistes (40 - 28).

En els darrers 10 minuts, ambdós equips vàrem intercanviar cistelles, deixant el marcador final 56 -44. Després d'un partit complicat, objectiu aconseguit, VICTÒRIA I CAMPIONS DE LLIGA DEL NOSTRE GRUP DE 2ª AUTONÒMICA.

I com és costum, després del partit sopar i una copeta per a celebrar el campionat de lliga. L'any que ve més i millor. És un plaer compartir vestuari amb tots voltros.

Parcials: 9 – 16 // 12 – 07 // 19 – 05 // 16 – 16.

Anotadors: Josep Tomàs 3 punts (1 de 2 tirs lliures); Hugo 7 punts (1 de 2 tirs lliures); Victor Cartes 4 punts; Rafa 5 punts (1 de 6 tirs lliures); Crespí 14 punts (1 triple i 3 de 4 tirs lliures); Sureda 7 punts (3 de 4 tirs lliures); Santi 0 punts; Christian 6 punts (1 triple 1 de 2 tirs lliures); Pere Cladera 7 punts (1 de 4 tirs lliures); Bernat Cifre 3 punts (1 triple); Jaume 0 punts; Beltrán 0 punts.