Llucmajor 44 - DAKOTA ALCÚDIA 61

Després de la dura derrota a casa contra el Pollença en la lluita per la segona plaça, ens tocava desplaçar-nos fins a Llucmajor, equip que es trobava a una sola victòria dels nostres.

El partit es va iniciar amb intensitat per part dels dos equips i amb una mica de precipitació. Vàrem començar a dominar el marcador però sense aconseguir desenganxar-nos a causa de la quantitat d'errors sota la cistella. Parcial de 10 a 14.

En el segon període el partit encara es va igualar més, milloràrem en atac però seguírem cometent massa errors defensius, deixant anotar cistelles sense oposició per errors en els marcatges. Parcial de 14 a 15.

Després del descans tot va continuar de la mateixa manera, partit de poder a poder, no podent aconseguir marxar en el marcador. Parcial de 12 a 13.

En l'últim període, milloràrem en la nostra pressió i podent córrer diverses vegades, el que ens va donar un avantatge i més tranquil·litat per tancar el partit. Parcial de 8 a 19. Final de partit 44-61.

Destacar que a causa de les nombroses baixes, vam poder veure el debut a la categoria del nostre jugador mini Joan Oliver que va realitzar un excel·lent partit, anotant 2 cistelles.

També donar molts ànims al nostre jugador Juan Cruz, que va haver de ser operat d'apendicitis i no podrem comptar amb el durant dues setmanes.