DAKOTA ALCÚDIA 53 - Santanyí 19

Molt bon partit del nostre infantil enfront del Santanyí el dissabte dia 23.

Afrontàvem el mateix amb 6 baixes en l'equip el que feia que haguéssim de comptar amb el jugador mini Junior, que va estar a un gran nivell.

El primer quart com s'espera i alhora incompressible, va ser decebedor per part dels nostres, sortint a la pista sense intensitat el que portava a un quart igualadíssim, 10 a 8.

Després de la bronca de torn, vam començar a ser forts altra vegada, lluitant cada pilota i corrent el contraatac, realitzant diverses jugada molt boniques. Parcial de 15 a 2. Al descans 25-10.

Després del descans la consigna era no baixar ni un mil.límetre la nostra intensitat i evitar pèrdues de pilota, cosa que vam aconseguir. Parcial de 14 a 3.

Teníem el partit on volíem i havíem de seguir gaudint de jugar, de manera que l'única manera era aprofitant els minuts a la pista. No vam donar opció a reaccionar als visitants i vam aconseguir una victòria que ens dóna confiança per seguir millorant. Parcial de 14 a 6. Final del partit 53-19.