DAKOTA ALCÚDIA 42 - Artà 35

Victòria del nostre infantil davant el líder imbatut de la categoria, l'Artà.

Sabíem que no ens podia passar el mateix que en el partit de la primera volta en què ens van sorprendre amb un joc molt físic i amb un gran contraatac, ja que compten amb jugadors molt ràpids. Procuràrem evitar que poguessin córrer i ser ràpids a baixar a defensar i que sempre haguessin de atacar 5x5 i ho vam aconseguir.

Mostra d'això va ser el primer quart, on vam estar perfectes en defensa i bastant bé en atac, on només els nervis lògics d'un partit així, feia que es fallessin cistelles fàcils. Parcial de 10 a 4.

En el segon període es va poder veure un calc del primer, els visitants tenien problemes en atac en no poder córrer i els nostres controlant bé el rebot eren els que aconseguien contraatacs i anotar amb facilitat. El negatiu eren les faltes personals on els nostres s'estaven carregant perillosament. Parcial favorable de 11 a 4. Al descans un sorprenent 21-8.

Sabíem que el Artà havia de reaccionar en algun moment ja que té jugadors amb qualitat i molt forts i així va ser. Els nostres amb un quintet amb jugadors que entraven per primera vegada en el partit, van trigar a agafar el ritme, sent aprofitat pels visitants que van començar a poder fer el seu joc amb diverses recuperacions de pilota al centre del camp, podent anotar amb facilitat. Parcial de 5 a 12.

Havíem tingut una baixada i el que és pitjor, perdut a dos jugadors importants per faltes, però els nostres estaven amb ganes i confiança de poder guanyar aquest partit i així va ser. Lluny d'enfonsar, van realitzar un darrer quart excel · lent davant d'un gran Artà, que va començar a anotar des de la mitja distància i des de la línia de 6,25, però que sempre es va trobar amb la resposta dels nostres, que en cap moment es van venir baix i van treure el geni i la qualitat, podent veure 10 minuts de gran bàsquet per part dels dos equips i amb una gran emoció fins al final. Destacar en aquest últim quart a Jordi, anotant 12 punts amb triple inclòs i demostrant una gran qualitat i valentia. Parcial favorable de 16 a 15. Final de partit 42-35.

Estem creixent com a equip tot i que moltes vegades, i ho sabeu, no entrenem al màxim. Ara ens toca un descans llarg fins després de festes, per tant no hem de baixar el ritme i no estaria malament que poguéssim treballar al campus de pasqua.