DAKOTA ALCÚDIA 55 - Artà 69

Desprès de un fluix debut de lliga ens tocava enfrontar-nos a C.B. Artà, encara no debutant a la lliga.

Un primer període bastant fluix ens deixava dos punts per davall del marcador, 18-16, la pèrdua de balons, faltes “tontes” i no concentració amb defensa de l’equip ens començaren a passar factura. Segon període parcial de 8-15,al descans 26-31.

Tinguérem 56 balons perduts, resultat de una clara falta de concentració. Així es difícil obtenir resultats, NO de marcador, si no de joc, ja que la possessió nostra es quasi nul•la.

El tercer i quart període respectivament,10-18 , 19-20, simplement aguantarem, no varem generar dubtes a l’altre equip en cap moment.

Tot i així podem observar  que el marcador no reflexa tot lo viscut al partit i aquí és on es demostra que tenim la capacitat de fer millor les coses i treure partits.