DAKOTA ALCÚDIA 33 - Santa Maria 63

Segon partit i segona derrota per al nostre equip mini que s'enfrontà dissabte dematí a un equip molt més precís i sobretot molt més poderós físicament.

Malgrat la derrota destacar que l'equip competí en els tres primer quarts arribant al descans amb un 29-34 que feia presagiar un partit molt igualat i que només dos quarts amb el marcador 3-19 i i 1 -10 feu que es tancàs el marcador al darrer quart amb el definitiu 33-63.

A nivell col.lectiu en atac ens falta confiar més en les nostres possibilitats, aconseguir trobar al company millor colocat per aconseguir cistella i sobretot ser més agressius a l'hora d'encara l'aro, a nivell defensiu estar més concentrats i ajudar-nos i sobretot ANIMAR-NOS MOLT QUE AIXÒ ACABA DE COMENÇAR I ENTRE TOTS HEM DE FER "UN EQUIPASSO".

Anotadors: Roberto 9 punts, Joan 9 punts, Julià 3 punts, Toni 9 punts, Manu 1 punt, Luis 2 punts.