DAKOTA ALCÚDIA 57 - Ciutat d'Inca 26

Després de dues setmanes d'entrenaments on feien molta incidència en la CONCENTRACIÓ des del primer minut i millorar els nostres percentatges en el llançament a cistella arribà la nostra primera victória davant un equip rival el Ciutat d'Inca que en cap moment perdè la cara al partit.

Els parcials dels tres primers quarts foren 11-4, 8-4 i 7-6 arribant al descans amb un 26-14 al marcador però amb molt bones sensacions ja que els nostres jugadors, lluitaven totes les pilotes dividides i sobretot s'animaven entre ells, començaven a sentir lo que era formar part d'un equip.

Després del descans els nostres minis amb la confiança i l'autoestima a tope aconseguiren trencar el marcador amb parcials a cada quart de 12-2, 12-8 i el darrer 11-3 acabant el partit amb el definitiu 57-26.

Destacar l'ambició i les ganes del nostres jugadors que reforçats amb el marcador aconseguiren trencar la ratxa de tres derrotes. ARA NOMÉS QUEDA SEGUIR ENTRENANT I PREPARANT EL PROPER PARTIT.

Anotadors: Adrià 4 punts, Roberto 17 punts, Joan 24 punts, Toni 6 punts, Manu 8 punts, Victor 5 punts