Cadet femení

DAKOTA ALCÚDIA 60 - Zona 5 C 42

Darrer partit de la nostra lliga cadet viscut a casa contra un equip on a casa seva ens guanyaren de 3 punts.

El nostre inici va ser intens i efectiu, el joc en atac mostrava els conceptes adquirits i concentració per part de l’equip, un 15-11 ens donava ales.

Hauríem de creure al màxim totes per poder treure el partit, molt igualat durant cada minut però aquest període el segon, demostrarem el que podem fer i com les coses surten si estem dins la pista totes,20-13 ens donava una avantatge de cara al descans.

Tercer període molt important per a nosaltres ja que solem reaccionar o caure dins el quart, la defensa va ser dura però els atacs del Zona 5 foren contundents i ens deixà amb 15-13.

Campos 49 - DAKOTA ALCÚDIA 26

De ben matí partírem cap a Campos, equip on a casa ens va posar les coses difícils però sabérem treure’l.

L’Inici va ser similar per els dos equips, un 15-10 ens donava bones sensacions tot i tenir la baixa de la nostra jugadora Marta Cabezas, on tot l’equip dona el màxim suport per poder-la tenir prest i al 100%.

El segon període es notà la falta de velocitat en contraatac i les decisions errònies que acumulàvem en situacions continuades, la falta d’esforç en el rebot i en actes defensius ens constà el 8-2.

DAKOTA ALCÚDIA 39 - Sa Pobla 47

El retorn a la lliga desprès de les vacances ens enfrontava a un rival directe, Sa Pobla, on cada partit es diferent i més intens.

Començàrem amb un joc compacte i una defensa molt treballada, dúiem el control del partit i el temps, el primer període 15-8 deixava veure la nostre serietat i ganes de disfrutar jugant.

El segon període va ser més fluix però de falta d’encert en atac i ens consta el 6-10, tot i acabar per davant a la mitja part les sensacions eren esperançadores.

El descans sempre es útil per reflexionar i nosaltres el solem emprar per auto-reflexionar i cada jugadora ja sap el que i el com i resolen el perquè.

Joan Capó 53 - DAKOTA ALCÚDIA 37

Un partit molt diferent al del dijous va ser el que visquérem, un equip on a casa tinguérem opcions a deixar la victòria a casa nostre dins casa seva no poguérem trobar la clau per mantenir-nos amb intensitat i encert. 10-2 tancà un període desastrós i amb poques idees.

El segon ja va agafar una dinàmica molt diferent i les coses es componien, tot i perdre el període anotarem molt més i agafem ritme, 20-14.

Els descans sempre ajuda a reflexionar i nosaltres hi férem un pensament per poder trobar el nostre joc contra un equip on te idees clares i on el físic ajudà molt. La defensa va ser molt treballada i això es reflexa, 9-11 per nosaltres i on la possibilitat de seguir i lluitar pel partit es podia notar.

Sa Cabaneta 43 - DAKOTA ALCÚDIA 55

Partit ajornat el que disputarem aquesta setmana contra un equip molt similar a nosaltres, dins casa nostra vencerem per tres punts i va ser molt disputat. El primer període 11-9 en contra ja deixava veure les ganes de lluitar de l’equip local.

El segon va ser una altra història hi el nostre joc es superposava sobre el seu, la defensa a ser clau i l’encert efectiu, 9-16.

Anàrem al descans amb una avantatge mínima i no ens podíem relaxar en cap moment, durant el tercer període tot l’ata i la defensa fou de similar intensitat per ambos equips i no ens deixava estirar el partit, tot i la igualtat traguérem dos punts valuosos, 10-12.