Cadet masculí

Bàsquet Pla B 54 - DAKOTA ALCÚDIA 69

CMEls nostres cadets es sobreposen a les baixes i tiren endavant un partit complicat que ens fa seguir lluitant per l'ascens.

Com sempre una bona defensa que feia molt complicat l'atac de l'equip rival, gran actuació de tots els jugadors que van saber suplir les baixes. Adria i Javi molt bé en rebot, defensa i atac. Tots en general bé i sobretot amb molt bona actitud .... a seguir així.

Proper partit Ciutat de Palma al que cal guanyar per seguir estant en la lluita.

DAKOTA ALCÚDIA 85 - Ciutat d'Inca 98

CMEls nostres cadets cauen en la pròrroga contra Inca en un partit molt igualat en què les lesions de 3 dels nostres jugadors importants i el gran encert dels visitants en tir exterior, va impedir que els nostres aconseguissin la victòria, que fins a l'últim quart la tenien encarrilada.

El partit va començar igualat arribant al primer quart amb un marcador de 22-24, Joan Albert es va lesionar als 4 minuts del començament però tot i així els nostres es van sobreposar i en el segon quart van ser més intensos i vam aconseguir un avantatge de 10 punts. Una gran tasca de Miguel i Julia en defensa, que no permetia als contraris penetracions ni cistelles fàcils, veient-se obligats a trets exteriors. Manu en atac estava imparable 35 punts i a falta de 4 minuts es va lesionar i es va retirar del partit, per llavors disposàvem d'un avantatge de 7 punts que semblava més que suficient però Javi també va caure lesionat quedant-l'equip sense jugadors per rebotejar i això va donar opcions a Inca de ficar-se i el partit i reduir poc a poc l'avantatge i aconseguir empatar el partit. i en la prorroga ja sense joc interior els nostres no van poder amb Inca.

Ciutat de Palma 58 - DAKOTA ALCÚDIA 60

CMPartit duríssim dels nostres cadets el disputat a Palma aquest diumenge. Dos equips que ja s'han enfrontat tres vegades aquesta temporada i es coneixen a la perfecció i sempre que es juga la igualtat de tots dos està assegurada.

El partit es va decidir en el tercer quart on vam aconseguir distanciar-se al marcador amb una defensa més agressiva però que va tenir conseqüències que Manu i Junior queien eliminats per 5 faltes al principi de l'últim quart. Tot i així els que quedaven en pista van aguantar la diferència i el partit es va guanyar per la mínima de dos punts.

Molt bé Adrià i molt bé Jose on els partits tan durs ells s'acoblen millor. Cal destacar a Mateu que sempre que surt al camp ho fa bé i tots en general els que van jugar més i menys.

DAKOTA ALCÚDIA 80 - Bàsquet Pla 51

CMBon partit el disputat pels nostres cadets que amb aquesta victòria segueixen segons en la classificació.

En aquest partit tots varen jugar i van aportar el seu granet de sorra per endur-nos la victòria, en un primer quart molt igualat amb Manu i Junior imparables en atac.

Al començament del segon quart els nostres van apretar en defensa aconseguint un parcial de 31 a 12, que donava per sentenciat el partit i donava la possibilitat que els que juguen menys minuts poguessin anar jugant més i la veritat no van defraudar.

Ciutat d'Inca 90 - DAKOTA ALCÚDIA 88

CMAquesta vegada no va poder ser i els nostres cadets cauen derrotats en la pròrroga en un gran partit disputat pels dos equips en què cap es donava per vençut. Al final es va decidir per una falta antiesportiva realitzada per Júnior que no va existir i només la va veure el col·legiat, tot i així cal dir que de vegades s'equivoquen a favor i altres en contra i no serveix d'excusa.

La clau del partit va ser el gran nombre de pilotes perdudes 38 i els rebots defensius que donaven segones oportunitats als contraris i d'aquí aquest tempteig tan alt i que per molt encert que tuviesemos nosaltres, ells gaudien de més atacs.

Encara queden molts partits i segur que serem un dels equips a batre.