Segona autonòmica femení

DAKOTA ALCÚDIA 55 - Llosetina 49

2AFDiumenge el segona juga el partit ajornat contra lloseta i s'imposa en un partit difícil en què s'alternava el marcador.

Lloseta surt en zona i vam atacar bé amb percentatges elevats, i nosaltres que vam sortir en defensa individual, vam tenir en el segon quart posar-nos en zona també per protegir una mica més el rebot i perquè en el 1x1 no estàvem concentrades, ens superaven amb molta facilitat.

DAKOTA ALCÚDIA 50 - Joventut Mariana 35

2AFDivendres el segona femenina s'imposa a Sóller per un 50-35 a casa, en un partit en què el conjunt visitant està tot el partit en 2-3 però que encara que vam atacar bé no vam aconseguir anar-nos en el marcador fins al tercer quart.

Partit sense complicacions el que guanya el Dakota Alcúdia aquesta setmana.

DAKOTA ALCÚDIA 41 - Bàsquet Manacor 35

2AFAquest dilluns vàrem jugar la jornada avançada d'aquest divendres contra un equip que sempre ens fa emprar a fons per poder guanyar.

Amb sis jugadores ja que la resta estaven amb treball i compromisos personals, afrontàrem un partit seriós en el que vàrem haver de dosificar les nostres forces i posar-nos en zona des del primer instant.

Les noies van portar el ritme del partit des del primer moment i vàrem guanyar un partit molt difícil a priori.

Molinar 50 - DAKOTA ALCÚDIA 57

2AFVictòria del sènior en un mal partit.

Molinar en zona 2-3 tot en partit juga molt bé les seves cartes i ens posa en dificultats tot el partit.

Nosaltres molt apàtiques i fluixes en defensa, i espesses en atac però vàrem aconseguir guanyar un partit que d'haver-ho guanyat Molinar hagués estat molt merescut.

La setmana que ve Andratx.

DAKOTA ALCÚDIA 54 - Eu Moll 42

2AFVictòria en un partit en el qual no acabàrem de desenganxar amb rotunditat al marcador.

Els dos equips en individual tot el partit i només el contraatac ens fa agafar una distància còmoda al marcador que ja no perdem en cap quart.

Al final victòria que ens fa seguir primeres de grup.