Joventut Llucmajor 50 - DAKOTA ALCÚDIA 71

2AMPoca història la viscuda al pavelló de Llucmajor la tarda de divendres passat, desconeixem si el quadre local es presentava amb baixes, però el partit va ser força còmode per als nostres, que van tornar de Llucmajor amb la victòria per 50-71, i així aconseguien la primera victòria de la fase de classificació.

Des de l'inici de la trobada es va veure que l'equip local no estava molt intens en defensa, mostra d'això són les poques faltes personals comeses pel quadre de Llucmajor (només 3), el que feia que els nostres jugadors aconseguissin cistelles fàcils, tant el nostre interiors, destacant Alberto i Pep a la pintura, com els nostres exteriors, on Mariano aconseguia penetracions fàcils, que feien que el primer parcial acabés amb un clar 8-19, per al nostre equip.

En el segon quart, l'equip local intentava pujar una mica les línies en defensa i es mostrava alguna cosa mes encertat en atac, però el segon quart també queia per als nostres per 12-16, arribant al descans amb un clar 20-35.

El tercer quart els locals tornaven a estar molt tous en defensa, mostra d'això són els 24 punts anotats per l'equip visitant per 16 de l'equip de Llucmajor, el que donava el màxim avantatge als nostres (23 punts), sent el marcador al final del tercer quart 36-59.

L'últim quart era un mer tràmit mostra d'això el fluix parcial per part dels dos equips 14-12, deixant el marcador final amb un contundent 50-71, destacar el bon partit en atac de Mariano, així com la tasca global de tot el equip, també destacar les absències per lesió d'August i José Cuevas, els quals esperem recuperar aviat.

Primera victòria de la fase de classificació, la qual cosa ens fa recuperar part de la confiança perduda en la primera derrota davant del Sóller de la passada jornada.