Cadet femení

DAKOTA ALCÚDIA 52 - Campos 49

IMG 6314Podem dir que el passat diumenge es veren dos partits diferents d'un mateix equip, on en la primera part es feren les coses així com cal i una segona part on senzilla i inexplicablement es deixaren de fer.... i conseqüentment després d'anar 20 punts per davant acabarem guanyant de 3 !

En aquest esport si et creus que els resultats arriben sense esforç es quan et solen passar la mà per la cara ...

Esperem haver après alguna cosa de tot això ...

Viubàsquet Bunyola 44 - DAKOTA ALCÚDIA 48

bunyola150Molt bon partit el disputat ahir al Pavelló de Bunyola del nostre cadet femení contra un equip molt treballat que ens coneixia bé!

Un partit guapo de jugar i veure ( disfrutar ) amb alternances al marcador , intens, físic , tàctic amb domini del rebot a cistella pròpia per part dels dos equips i que hagués pogut guanyar qualsevol dels dos, decidint-se al final per petits detalls!

Aquest important triomf ens serveix per segir comandant la classificació de la fase d'ascens a lliga especial conscients de que el camí serà llarg i dur !!!

Andratx 42 - DAKOTA ALCÚDIA 57

foto002Bon partit el jugat pel nostre cadet femení a Andratx, el segon classificat del nostre grup i que domés duia una derrota... El resultat final fou de 42 a 57, el qual no reflexa la dificultat que va tenir el partit contra un molt bon rival amb alternances al marcador on les nostres nines van arribar a anar 8 punts per davall.

Cal destacar la resistència mental i física de l´equip per arribar al final sense baixar el ritme de partit i de concentració, així com l´aportació de les nostres infantils que sense elles seria impossible la sèrie de 10 victòries consecutives i zero derrotes que porta aquest EQUIP de nines.

La Salle 40 - DAKOTA ALCÚDIA 62

CFPartit seriós en general el jugat pel cadet femeni a La Salle guanyant tres dels quatre quarts jugats sabent en molts de moments del partit què li convenia a l´equip.

Així i tot queda molta feina a fer i millorar molts aspectes del joc, i així amb feina millorar l´encert de cara a cistella, cosa que ens farà un equip més complet.

DAKOTA ALCÚDIA 63 - Cide 34

CF

Partit ben resolt pel cadet femení el passat diumenge al pavelló D´Alcúdia, a pesar de la falta d´encert en atac, peró amb un bon esforç defensiu i domini del rebot que fou el factor pel qual al final no es patís massa per guanyar el partit.

El resultat final fou 63 a 34, i tots els parcials guanyats per l´equip local i on destaca la valoració estadistica local i un total de 44 rebots 19/25.

Així i tot cal seguir fent feina per apropar-mos als objectius de joc marcats i pensant en el proper partit a casa (la setmana que ve es descansa), que es un bon test per saber on és l´equip, ja que es juga contra Andratx que no ha perdut cap partit.