Mini masculí

Bàsquet Sineu 51 - DAKOTA ALCÚDIA 52

MMPartit molt disputat del mini masculí davant el Bàsquet Sineu.

Sabíem que seria un partit ajustat ja que els sinevers eren molt més grans que nosaltres.

Al començament del partit els nostres nins han començat una mica despistats amb un parcial de 6-2 a favor de l'equip local. Però la constància i l'esforç ens han donat la victòria guanyant el partit 51-52.

Hispània 36 - DAKOTA ALCÚDIA 35

MMEl mini masculí va jugar a la pista d'Hispània. L'equip local en cap moment ens ho va posar fàcil i els nostres nins varen saber competir el partit.

Una llàstima haver perdut només d'un punt ja que els nins lluitaren fins el final.

Els nostres nins començaren el partit una mica despistats i en el segon quart ens feren un 16/2 de parcial anant al descans 24/10.

Després de tot en el 4,5,6 quart els nins no tiraren la tovallona i aconseguiren un 12/25 amb els 3 darrers quarts.

DAKOTA ALCÚDIA 46 - Bàsquet Pla 67

MMBon partit dels nins després d’estar tant de temps sense jugar.

Si no ens fixam amb el resultat, podem dir que va ser un bon partit perquè els nins van començar a fer “coses”.

DEFINICIÓ DE “COSES”: 1.- Aixecar el cap i veure els companys que estan lliures. 2.- Acabar bé els contraatacs, es a dir, ficant cistelles, passar i tallar…

NINS, l’important és pasar-mos'ho bé! Disfruta d’aquest esport.

Si als entrenaments ho feim bé, en els partits ens surten les coses.

Ágora Portals 51 - DAKOTA ALCÚDIA 37

MMDerrota marcada per les baixes del nostre equip. Després de dos mesos aturats sense competir, vàrem anar a jugar a Portals, equip un poc superior a nosaltres, i a més amb 4 nins que no varen jugar.

Varen jugar amb 7 jugadors tot el partit, vàrem aguantar els periodes com vàrem poder. Estavem molt cansats, i a poc a poc ens varen passar pel damunt.

Cistelles fàcils fallades, no vàrem tenir una bona concentració, moltes pilotes perdudes...

DAKOTA ALCÚDIA 52 - Bàsquet Muro 71

MMDarrer partit de l'any dins la pista d'Alcúdia. El partit va començar amb els nostres nins molt concentrats, donant bons passes, robant pilotes... els dos primers periodes els vam guanyar amb els parcials 4-3 i 18-16.

Però com passa amb tots els equips, per motius de canvis i altres coses, el partit canvia per complet i el periode va acabar amb un 10-20. Primera part 28-36.

La segona part va esser una rèplica de la 1a. 4t periode amb un 0-6, el quint amb un 8-23 i el 6è 12-10.