Cadet femení A

CFA: DAKOTA ALCÚDIA 67 - Bàsquet Pla 55

CFAEl cadet s'imposa en un partit molt renyit els dos primers quarts i que a partir d'aquí vam anar ampliant diferència.

Bona defensa i jugant bé en arribada, els vam fer molt de mal, invertint bé la pilota.

Poques pèrdues de pilota i molt encertades en atac l'equip va mostrar una excel·lent versió del que som capaços de fer i de jugar.

La setmana que ve Bunyola, últim partit de la temporada.

CFA: Zona 5 52 - DAKOTA ALCÚDIA 41

CFABon partit de l'equip que lluita i manté ordre fins a l'últim quart en què es desinflen i no pugen línies i deixen de ser agressives en atac.

La resta de partit, competit en tot moment, atacant bé la zona que ens plantegen 3-2 5 minuts que treuen ràpidament ja que els fem mal des de l'exterior.

En definitiva partit amb opcions de victòria però que ens van faltar ganes de guanyar en l'últim quart.

La setmana que ve Montuïri, un altre rival difícil al que intentarem guanyar.

CFA: DAKOTA ALCÚDIA 66 - La Salle 101

CFABon partit del cadet femení que va aguantar tres parts, i a partir d'aquí ja no teníem més gasolina.

Bé en defensa i molt bé en atac on treballàvem amb decisió, i no perdíem pilotes a la sortida de pressió.

La Salle molt més física, i amb més rotació va donar mostra del seu poder anotant sota el cèrcol i des de l'exterior.

CFA: DAKOTA ALCÚDIA 55 - Bàsquet Pla 42

CFAPartit contra Basquet Pla que mereixíem guanyar, per l'esforç del grup ultimament, però que sabíem que havíem de treballar dur des del principi.

Hem controlat el rebot defensiu i hem atacat amb molta fluïdesa i constància, corrent el contraatac i jugant molt bé situacions de 2x2 i 1x1.

Elles molt encertades en el tir exterior la primera part, però que baixa molt en la segona meitat perquè nosaltres estem més intenses i puntegem millor els tirs.

CFA: La Salle 72 - DAKOTA ALCÚDIA 42

CFAEl partit comença amb poca duresa per part nostra i un parcial de 10-0 ens obliga a demanar temps mort.

A partir d'aquí ens costa molt anotar, però seguim lluitant en defensa 2-3 a partir del primer quart, però li donem a vegades fins a 5 rebots consecutius en atac per a La Salle que evidentment acaben anotant.

Molts alts i baixos en el joc ja que passem de sortir bé de la pressió a perdre pilotes fàcils en primera línia que ens fan molt de mal.