3x3 Nocturn 2013

3x3 Nocturn 2013: un vespre de bàsquet i diversió

3x3Eren les 7 de la tarda quan els 26 equips inscrits, es personaven al poliesportiu municipal per iniciar la tercera edició del 3x3 nocturn. Molta calor però moltes ganes de començar.Però abans s'havien de lliurar les samarretes fetes per a l'esdeveniment i també informar de les normes a seguir durant tota la nit.

A les 20,30 s'iniciava la competició, 4 partits cada 45 minuts. Durant tota la nit, els participants van poder refrescar i recuperar líquids amb 12 síndries ben fresques.

Cal destacar el bon comportament de tots, col·laborant amb l'organització i procurant embrutar la instal·lació el menys possible.

A les 7 de la matinada es van jugar les finals i posteriorment es va realitzar el lliurament dels premis als campions (sopars als diferents restaurants que col·laboraven amb l'esdeveniment) i als subcampions (entrades per al Hidropark Alcúdia).

Ja per finalitzar, l'organització els va preparar un berenar per recuperar forces i poder anar a descansar, un descans ben merescut després de tantes hores fent esport.

Esperem que tots hagin gaudit d'aquest dia i que tinguin ganes de tornar a participar l'estiu que ve.

Els diferents equips guanyadors van ser els següents:

Mini Masculí
Campió: KEOPS
Mini Femení
Campió: BASKET 4EVER
Infantil femení
Campió: QUÈ REPARTEIXEN
Infantil Masculí
Campió: LOS CALIPOS
Cadet femení
Campió: PARIDES EVERYWHERE Subcampió: LAS CEREZAS
Cadet masculí
Campió: MIKADOS Subcampió: NOTTINGHAM PRISA
Junior Femení
Campió: PELUSAS Subcampió: MIXIMELETES
Junior Masculí
Campió: ALS PUTUS Subcampió: PANATIMANCOS

 

Agrair en aquesta ocasió a Lunas Grill l'esforç per patrocinar aquest esdeveniment ja tradicional de les festes de Sant Jaume.

També agrair la col·laboració dels restaurants Don Chon, Pizzeria S'espiga, Restaurant Bellavista, Pizzeria Don Vito, Jamboteca Alcúdia, Restaurant 40B, Dakota Tex Mex, L'Escargot Peach Pit, Restaurant La Traviata, Restaurant Shamrock y també a Hidropark Alcúdia. De part de tota la directiva del Club Bàsquet Nord, moltes gràcies ¡¡¡.

Finalment, agrair un any més l'esforç dels entrenadors que han col·laborat ja que sense ells això no seria possible.

Fins l'any que ve ¡¡¡


Anar a la web del 3x3 nocturn     Veure galeria de fotos